Więcej informacji: Powoje w Narkopedii [H]yperreala
Zjadłem dzisiaj 12g wilca Heavenly Blue Legutko z taką trójeczką na opakowaniu.
Niestety efektów zero a szkoda, bo kiedyś na prawdę fajnie te nasionka działały.
2018 kwie 30, 16:57 / scalenie - surv
Testowałem jeszcze odmianę Blue Star tej firmy i było naprawdę nieźle.
Zauważyłem, że im nasiona bardziej miękkie i wieksze tym mocniejsze. Podobnie jest w smaku, musi być bardziej korzenny/orzechowy i powodować lekkie drętwienie na języku. Jeśli tego nie ma to raczej nieaktywna odmiana.
Jadłem jeszcze jakieś mieszane firmy Polan, psychodeli nie było natomiast bardzo fajna sedacja ;)
rhodiola1200 pisze:Testowałem jeszcze odmianę Blue Star tej firmy i było naprawdę nieźle.
Nie wiem skąd wy bierzecie te MITYCZNE nasiona
Efekty: poprawa nastroju, źrenice jak 5 zł, fajne przemyślenia na temat życia, fajne wizje podczas leżenia z zamkniętymi oczami. Przy otwartych oczach takie falowanie i efekt migotania troche jak w monitorach CRT.
S&S chujowe, wkurw, wnerwienie, myśli samobójcze i rezygnacyjne. Wyplewiło je.
Dzisiaj jest super ;)
Generalnie przestrzegam przed tolerancją. Nawet mała, niezauważalnie psychoaktywna dawka potrafi wyłączyć efekty na tydzień-dwa.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne
Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.
Prokurator częstował ciastkami z marihuaną. Zapadł wyrok
Przed Sądem Rejonowym w Lublinie zakończył się proces Bartosza F., prokuratora z Wrocławia oskarżonego o podanie kobiecie środka odurzającego w postaci ciastek z THC. Sąd uznał go za winnego i orzekł wobec niego grzywnę oraz pięcioletni zakaz zajmowania stanowiska prokuratora.
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.