a powierzchnia okazuje się dnem głębi."
Stanisław Ignacy Witkiewicz
---------------------------------------------------------
Powiedzcie, kiedy duloksetyna zaczyna działać, biorę od miesiąca. Nie czuje różnicy :(
Scalono. taurinnn
Nie cytujemy posta bezpośrednio nad swoim. taurinnn
SNRI pod względem antydepresyjnym to było to, ale zjebana pamięć i koncentracja to coś, na co nie mogę sobie pozwolić.
Powiadacie, że dobra sprawa uświęca nawet hejting?? A ja Wam mówię: dobry hejting uświęca każdą sprawę.
------------------------------------------------------------------
Zapomnialam dodac, ze zalewaja mnie poty, mam przyspieszone tetno i kolatanie serca. Do tego podwyzszone cisnienie... juz nie mam sily...
Scalono. taurinnn
Po Depratalu branym rano, gdzieś około godziny po zażyciu samopoczucie mam fatalne-uderzenia gorąca, ogromne pobudzenie, słowotok-zachowuję się jak nie ja!!.Trwa to ze 3-4 godziny, potem nadchodzi osłabienie, nie mam już na nic siły ale w środku cały czas podekscytowanie, wieczorem o zasnięciu nie ma mowy.
Jeśli z kolei zażyję Tritico (trazodon) na sen to wtedy rano jestem nieprzytomna a po porannej dawce Depratalu śpię dodatkowe 4 godziny.
Depratal biorę 3 tydzień.
Do ww efektów ubocznych dochodzi wzmożone łaknienie i apetyt na słodycze.
Czy te objawy miną czy stanę się grubą bombą zegarową ??
Połączono z wątkiem ogólnym duloksetyny. Używaj nazw substancji, a nie nazw handlowych leków. taurinnn
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?