ptsd-przez-mi-i-amph-t64792.html
Chodzi o natręctwa myslowe paro nie dała rady brałem 5-6tyg w dawce 20mg I nic A nic nie chce brać paro ciężkie skutki uboczne , jaki antydepresant na natręctwa myslowe , biorę pregabaline w dawce 600mg dziennie , kwetiapine w dawce 200mg na sen , mirtazapine 45mg na sen, śpię ok , ale jaki antydep sprawdzić , brałem tylko paro ,sertre I nic .
30 stycznia 2019wnc1964 pisze: Na natręctwa myślowe bierze się większe dawki SSRI np 40-60mg paroksetyny jeśli to nie wystarcza dodaje sę neuroleptyk np kwetiamina lub pernazyna, w cięższych przypadkach dodaje się okresowo benzodwuzapeinę preferowany jest clonozepam do 8 tygodni, ze względu na swoje unikatowe działanie.
30 stycznia 2019jartexxx pisze: Zapomniałem dodać brałem 40mg też ok miesiąca podczas ciągu na klonazepamie , tez nie pomagala... dawka 60mg odpada... A escitalopram?
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.
because
I'm Borderline
(and probably much more :heart: )
Może paroksetyna w dawce 20mg ? Jak nie pomoże To 30 itd. Na pewność siebie jest bardzo dobra i na lęki też :)
Nie wiem, wtedy może ta 40 nie działa bo wziąłem chyba coś 2 razy pewnie dlatego... dobra załaduje ta 40 A jak nie pomoże to 60 próbować? Tak to już tylko klomipramina zostaje...
Jest po co udawać się z tym do psychiatry i liczyć na coś konkretnego? Stawiam, że dadzą SSRI, tylko trochę się tego obawiam bo jednym z efektów ubocznych jest nadmierna potliwość. Z tym mam już wystarczające problemy (Z poceniem) i bez tego. Możliwe, że część też jest na tle nerwowym, ale ogólnie moja skóra szybko reaguje na zmiany temperatury, dyskomfort w chuj i dodatkowa schiza :/
A na bezsenność będę walczyć o coś kurwa porządnego, miałem Trazodon ale nie zdaje egzaminu ani trochę, dodatkowo wysusza śluzówki
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
Powiadacie, że dobra sprawa uświęca nawet hejting?? A ja Wam mówię: dobry hejting uświęca każdą sprawę.
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Marihuana może pomóc zwalczyć chorobę Alzheimera
Nowe badania sugerują, że w chorobie Alzheimera równie ważne jak nagromadzenie białek (amyloidu i tau) może być zwalczanie stanu zapalnego w mózgu.
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami
22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.