Jak zajebałem więcej to oczywiście podziałało, bardzo negatywnie. Ta substancja imo nie ma nic wspólnego z ketonową euforią. Po prostu puste jebnięcie i same uboki.
16 lutego 2018Limitbreaker pisze:Nie ma się czego dziwić, bo 3-MEC jest chujowy. Było nawet pisane w tym wątku o i.v. ;)Był to 3 wjazd którego się przestraszyłem.
Generalnie substancja zła nie jest, faza swoista, nie podobna do innych ketonów, może ewentualnie przy ładowaniu zajeżdża metafedronowym pierwiastkiem, ale złudzenie to szybko znika z głowy Dyzia Marzyciela. Czuć raczej tylko sero i coś jeszcze, 3-mec spowodowało u mnie też lekkie otępienie już przy pierwszej dawce. Tak jakbym znajdowała się w mydlanej bańce albo w szklanej kuli. Otumanienie podobne do upojenia alkoholowego.
Miałam jeszcze ten związek z dwóch innych źródeł i to były totalne lipy. Także tylko raz trafiłam na takie dobre pizganie. Nie jest to jakaś super substancja, no ale porobiła nawet nieźle - myślałam wtedy, że będzie słabiej :)
Było 300mg naraz w bombce. Leżakowanie w łózku przez godzine. Ale to były początki przygody z rc :)
Pamiętam że do sniffowania w ogóle się nie nadawał, poparzylo nos i gardło
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Straż Graniczna zatrzymała ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne
Funkcjonariusze Podlaskiego Oddziału Straży Granicznej zatrzymali kolejnych ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne do przemytu papierosów z Białorusi do Polski - poinformował w piątek (13.02) szef MSWiA Marcin Kierwiński. Dodał, że w tym roku w podobnych sprawach zatrzymano łącznie 16 osób.
Polskie wyroki a światowa nauka – kto ma rację w sprawie THC?
W Polsce przez lata obowiązywało uproszczone i krzywdzące równanie: wykryto THC we krwi, a więc automatycznie byłeś pod wpływem. Sytuacja uległa pozornej poprawie, gdy Instytut Ekspertyz Sądowych im. prof. Jana Sehna w Krakowie opracował wytyczne, które miały pomóc sądom rozróżnić stan „po użyciu” od stanu „pod wpływem”.
Marihuana warta ponad milion upchana w Dacii. Szybka akcja CBŚP pod Warszawą
Niepozorna czerwona Dacia, a w niej ponad 20 kg marihuany upchanej w trzy kartonowe pudła! Przesyłki warte ponad milion złotych nadane zostały kurierem z Królestwa Hiszpanii. Przez Polskę przewoził je 51-letni Polak. Został zatrzymany w szybkiej akcji CBŚP w podwarszawskich Jankach.