Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 5220 / 927 / 0
Jak miałem lekkie przeziębienie to też mnie zawsze chujowo klepało a wręcz pogarszało stan :D
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 11 / / 0
Czy klefedron (nie wiem czemu różowy xD) wyjdzie na multiteście który wykrywa THC, amfetamine, morfine i kokaine?
Uwaga! Użytkownik Badziniak nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1011 / 135 / 0
@up

Nie
  • 232 / 111 / 0
a to chuj wie czasem, mi po 3mmc wyszła amfetamina raz

raz MDMA

:)

Nie wiem jakim cudem, ale wychodziło.

Btw RÓŻOWY? Boooże
<Static>
https://www.youtube.com/watch?v=c7zN-D5vg7c
  • 36 / 16 / 0
W różowym klefie to wiadomo co tam jest?
  • 184 / 9 / 0
No gowno, pewnie same :) lepi kinol jak skurwibąk tyle powiem.
  • 36 / 16 / 0
To jak ma być wiadomo na jakich testach wyjdzie!?
  • 43 / 7 / 0
Czy ktoś rozpuszczał 4CMC w glikolu propylenowym ? Jest podana rozpuszczalność w etanolu 5mg/1ml, oraz w DMSO 10mg/1ml, ale w glikolu nigdzie nie znalazłem. Poza tym czy takie roztwory będą z czasem degradowały? Np. po roku w temperaturze pokojowej, ciemności?
  • 170 / 13 / 0
Wszystkie pochodne katynonów bardzo lubię i nie inaczej jest z klefem. Choć mam za sobą testy innych dragów z tej rodziny (nawet mocniejszych w działaniu), wcale nie czuję, że jest to podróbka którgokolwiek z nich, tylko ma on swój indywidualny profil działania, który potrafi się sprawdzić przy różnorakich imprezach towarzyskich.

Testowałem żółtawy kryształowy sort. Na start zarzuciłem 150 mg. Oprócz napływu serotoninowej euforii, pojawiła się też chęć do rozmowy, która wyjątkowo w dużej grupie osób nawet mi się kleiła. W niedługim czasie dorzuciłem jeszcze raz tyle. Energię do działania spożytkowałem poprzez udział w koncercie, na którym świetnie się bawiłem, jednak co jakiś czas musiałem robić przerwy, ponieważ klefedron sprawia, że organizm szybciej się męczy. Dzięki sporadycznemu używaniu substancji z tej grupy po zakończeniu imprezy nie odczułem również większych negatywów, w tym jakiegokolwiek zjazdu, dlatego polecam - raz na jakiś czas. :)

PS Całe zdarzenie miało miejsce ponad rok temu.
I love you darling so,
Why can't you let me go?
  • 276 / 31 / 0
Fakt jest taki, że klefedron jest obiektywnie dobry, tylko większość sortów jest po prostu zjebana.
Uwaga! Użytkownik Syropik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty

Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.

"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku

24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.

Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów

Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.