Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 3239 / 552 / 0
[mention]klor[/mention] Tak są, było o tym mówione.

[mention]Steetart[/mention] nie wiem co bierzesz, ale prosze cie odstaw to poki nie jest za pozno...

[mention]rcmirek[/mention] hipotetycznie tak, ale niekoniecznie. Znaczna część bk po prostu tak działa i nie koniecznie ma to związek z zanieczyszczeniami a zwykłym działaniem docelowym, organizm po prostu dostaje mocno po piździe i sobie z tym nie radzi.
Znaczy się radzi, ale na swój sposób, w końcu to są twarde śmiertelne substancje.
Lepsze przygotowanie fizyczne napewno dużo by zmieniło, ale nie oczekuj cudów na wierze. Może jedynie bt zniknie i będzie fajnie, a efekty zostaną i ci się nawkręca do bani, ze wszystko jest w porządku, a nie jest i nigdy nie będzie.
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
  • 5184 / 916 / 0
Jak miałem lekkie przeziębienie to też mnie zawsze chujowo klepało a wręcz pogarszało stan :D
Uwaga! Użytkownik ledzeppelin2 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 11 / / 0
Czy klefedron (nie wiem czemu różowy xD) wyjdzie na multiteście który wykrywa THC, amfetamine, morfine i kokaine?
Uwaga! Użytkownik Badziniak nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 997 / 130 / 0
@up

Nie
  • 232 / 108 / 0
a to chuj wie czasem, mi po 3mmc wyszła amfetamina raz

raz MDMA

:)

Nie wiem jakim cudem, ale wychodziło.

Btw RÓŻOWY? Boooże
<Static>
https://www.youtube.com/watch?v=c7zN-D5vg7c
  • 36 / 16 / 0
W różowym klefie to wiadomo co tam jest?
  • 184 / 9 / 0
No gowno, pewnie same :) lepi kinol jak skurwibąk tyle powiem.
  • 36 / 16 / 0
To jak ma być wiadomo na jakich testach wyjdzie!?
  • 43 / 7 / 0
Czy ktoś rozpuszczał 4CMC w glikolu propylenowym ? Jest podana rozpuszczalność w etanolu 5mg/1ml, oraz w DMSO 10mg/1ml, ale w glikolu nigdzie nie znalazłem. Poza tym czy takie roztwory będą z czasem degradowały? Np. po roku w temperaturze pokojowej, ciemności?
  • 170 / 13 / 0
Wszystkie pochodne katynonów bardzo lubię i nie inaczej jest z klefem. Choć mam za sobą testy innych dragów z tej rodziny (nawet mocniejszych w działaniu), wcale nie czuję, że jest to podróbka którgokolwiek z nich, tylko ma on swój indywidualny profil działania, który potrafi się sprawdzić przy różnorakich imprezach towarzyskich.

Testowałem żółtawy kryształowy sort. Na start zarzuciłem 150 mg. Oprócz napływu serotoninowej euforii, pojawiła się też chęć do rozmowy, która wyjątkowo w dużej grupie osób nawet mi się kleiła. W niedługim czasie dorzuciłem jeszcze raz tyle. Energię do działania spożytkowałem poprzez udział w koncercie, na którym świetnie się bawiłem, jednak co jakiś czas musiałem robić przerwy, ponieważ klefedron sprawia, że organizm szybciej się męczy. Dzięki sporadycznemu używaniu substancji z tej grupy po zakończeniu imprezy nie odczułem również większych negatywów, w tym jakiegokolwiek zjazdu, dlatego polecam - raz na jakiś czas. :)

PS Całe zdarzenie miało miejsce ponad rok temu.
I love you darling so,
Why can't you let me go?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Brazylijska roślina jurema preta skuteczna w walce z depresją.

Brazylijska roślina jurema preta, używana od wieków w rytuałach rdzennych mieszkańców, przyciąga uwagę naukowców jako możliwy środek w leczeniu depresji. Zawiera silnie działające DMT – psychodelik, który może przynieść szybką poprawę nastroju. Choć wyniki badań są obiecujące, eksperci podkreślają, że to nie jest lek dla każdego.

Trump: sześciu przemytników zginęło w naszym ataku na łódź transportującą narkotyki

Prezydent USA Donald Trump poinformował, że amerykańskie siły we wtorek przeprowadziły atak na łódź u wybrzeża Wenezueli, którą według wywiadu przemycano narkotyki. Zginęło sześć osób, które Trump nazwał „narkotykowymi terrorystami”.

Ponad 20% młodych dorosłych sięga po marihuanę lub alkohol, by zasnąć – badania z USA

Problemy ze snem to coraz powszechniejsze wyzwanie wśród młodych dorosłych. Jak pokazują najnowsze dane z badania opublikowanego w „JAMA Pediatrics”, ponad 20% osób w wieku 19–30 lat w USA sięga po marihuanę lub alkohol, aby ułatwić sobie zasypianie. Naukowcy z Instytutu Badań Społecznych Uniwersytetu Michigan podkreślają, że choć takie substancje mogą przynosić krótkoterminową ulgę, w dłuższej perspektywie mogą nasilać problemy ze snem i zwiększać ryzyko uzależnień.