MDMA mogło nie być oczekiwanej czystości bądź przy eyeballingu lub odmierzaniu wagą troszkę Wam się nie tak sypnęło, niekoniecznie musiałaś je z czymś wymieszać. Jakakolwiek substancja majstrująca przy serotoninie (a więc leki antydepresyjne w przytłaczającej większości) wzięta z MDMA czy czymkolwiek pobudzającym serotoninę (speedy) niesie ze sobą ryzyko tych cholernych zapsów. Piszę "cholernych", bo i mnie to spotkało, ale dwa razy w życiu - przy przesadzeniem z dawką bardzo dobrej emki w nowym mieście i z ekipą, w której nie wszyscy się dobrze znaliśmy, co pogłębiało uczucie zagubienia; a drugi raz związany był z substancją o nazwie 5-MAPB, bardzo podobnej do MDMA w odczuciach.
Minie. Myślę, że wystąpiło tylko po wzięciu gdzie "coś" zagrało nie tak, teraz możemy się przekrzykiwać co to, ale nawet "głupi" stres wpływa na noradrenalinę i inne. Jeśli będziesz miała kryzysy, miej pod ręką alprazolam ale tylko (!) do doraźnego stosowania, ewentualnie diazepam (Relanium) jeśli chcesz coś słabszego, ale co podziała cały dzień + nałoży się na kolejny. Pij dużo wody i jedz dużo witamin, najlepiej naturalnych, ale w zimę o niektóre ciężko, więc mieszanki z apteki są okej - sprawdź tylko przyswajanie. Niektórzy radzą, by po MDMA suplementować 5-HTP, ale osobiście nigdy tego nie robiłam bo uważam, że po Molly i tak bardzo szybko wraca się do siebie, a zjazd jest raczej afterglowem.
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
Dodam, że w trakcie/przed/po zażyciu również jaraliśmy. Jednak to chyba nie w tym rzecz, bo zaniki pamięci - tak jak wspominałam - pojawiały się w momencie przedawkowania.
Wniosek taki ze stimy w zbyt dużych ilościach i ciągach blokują pamięć krótkotrwałą, ale po wytrzeźwieniu i odespaniu wraca to do normy, gorzej jak nie wróci wtedy do medyka natychmiastowo trzeba
That's why we get fucked up
I can still feel your touch
I still do those same drugs
All I ever wanted was a Benz and a bad bitch
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
CBZC rozbija packzomatową dystrybucję
Współpraca policjantów z Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości i wydziału kryminalnego z Chełmna doprowadziła do zatrzymania 44-latka, który z wykorzystaniem paczkomatów, wysyłał do odbiorców paczki z narkotykami. Przy zatrzymanym funkcjonariusze zabezpieczyli znaczną ilość narkotyków i gotówkę. Mężczyzna trafił na 3 miesiące do aresztu.
CBŚP zlikwidowało nielegalne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono ponad pół tony klofedronu
Skuteczne działania funkcjonariuszy Centralnego Biura Śledczego Policji doprowadziły do ujawnienia nielegalnej fabryki syntetycznych narkotyków na Dolnym Śląsku. Zatrzymano jedną osobę i zabezpieczono znaczne ilości wyjątkowo niebezpiecznej substancji.
TSUE wydał wyrok ws. Węgier. Chodzi o konopie indyjskie
Trybunał Sprawiedliwości Unii Europejskiej uznał we wtorek, że Węgry złamały prawo wspólnoty. TSUE wydał wyrok w kwestii głosowania Budapesztu przeciwko wspólnemu stanowisku Rady UE dotyczącym konopi indyjskich.