Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
13 lat - tytoń i alkohol
15 lat - mj i MDMA
16 lat - DXM i sztuczne kanabinoidy
17-18 lat - amfa, 3-MMC,
20 lat do dziś - LSD, 2CB, AL-LAD, Benzo, Opioidy
potem przerwa a w wieku 13 alko - pierwszy raz oczywiscie malo zeby zobaczyc jak to jest i po pierwszym urwanym filmie mialem przerwe a potem na chwile poszedlem do siostry mieszkac, kolega kupował mi alko a ja se sam w pokoju u siostry piłem chyba bez przerwy przez 2 tygodnie codziennie po 200 wódki co jak na 13 rok życia to dość dużo, można powiedzieć że pierwszy mini ciąg na alko w wieku 13 lat ale wtedy jeszcze ani kaca ani zespolu obst. nie miałem więc git. Potem to już poleciało samo.. dezodoranty, acodin itp nie żałuję
Ja, jeszcze pokażę im swoją lepszą wersję
Niech no wezmę coś - szczęście ląduje w przełyku
Dragi to lekarstwa, tylko w innym języku"
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód
Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.
Korea Południowa: Torebki wyglądające jak herbata wypływają na plaży. W środku narkotyki
Ketamina w torebkach przypominających herbatę - takie pakunki znajdują na plaży mieszkańcy południowokoreańskiej wyspy Jeju. Władze ostrzegają, aby ich nie dotykać i nie otwierać, a także informować policję.
Marihuana a ciąża i płodność – badacze z UM Wrocław: „Nie ma bezpiecznej dawki”
Normalizacja marihuany w debacie publicznej idzie w parze z rosnącym przekonaniem, że to „naturalna” i mniej inwazyjna alternatywa dla farmakoterapii. Jednak najnowszy przegląd 64 badań przeprowadzony przez naukowców z Uniwersytetu Medycznego we Wrocławiu pokazuje, że THC nie jest obojętne dla układu rozrodczego ani dla rozwijającego się płodu. Eksperci wskazują, że kannabinoidy wpływają na centralne mechanizmy płodności, a skutki ich działania mogą być długofalowe – także dla przyszłych pokoleń.