Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
13 lat - tytoń i alkohol
15 lat - mj i MDMA
16 lat - DXM i sztuczne kanabinoidy
17-18 lat - amfa, 3-MMC,
20 lat do dziś - LSD, 2CB, AL-LAD, Benzo, Opioidy
potem przerwa a w wieku 13 alko - pierwszy raz oczywiscie malo zeby zobaczyc jak to jest i po pierwszym urwanym filmie mialem przerwe a potem na chwile poszedlem do siostry mieszkac, kolega kupował mi alko a ja se sam w pokoju u siostry piłem chyba bez przerwy przez 2 tygodnie codziennie po 200 wódki co jak na 13 rok życia to dość dużo, można powiedzieć że pierwszy mini ciąg na alko w wieku 13 lat ale wtedy jeszcze ani kaca ani zespolu obst. nie miałem więc git. Potem to już poleciało samo.. dezodoranty, acodin itp nie żałuję
Ja, jeszcze pokażę im swoją lepszą wersję
Niech no wezmę coś - szczęście ląduje w przełyku
Dragi to lekarstwa, tylko w innym języku"
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Kawa dobrze wpływa na zdrowie psychiczne. W umiarkowanych ilościach
Po przeanalizowaniu danych dotyczących ponad 400 000 osób, naukowcy z Uniwersytetu Fudan doszli do wniosku, że picie umiarkowanych ilości kawy – dwóch lub trzech filiżanek dziennie – jest powiązane z mniejszym ryzykiem wystąpienia lęków i depresji. Ochronne działanie kawy było bardziej widoczne u mężczyzn niż u kobiet.
KAS: 88 kapsułek z kokainą w żołądku + 1 w saszetce
Funkcjonariusze z Pomorskiego Urzędu Celno-skarbowego w Gdyni (PUCS) wykryli przemyt znacznej ilości kokainy na terenie Portu Lotniczego Gdańsk-Rębiechowo. Do rutynowej kontroli został skierowany podróżny, który przyleciał z Londynu.
CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób
Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.