Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
[mention]alkus wiejski[/mention] - już w innym wątku dostałeś wystarczającą ilość odpowiedzi. No i tak po co kopać się z koniem idź po prostu do lekarza rodzinnego, powiedz wszystko jak na spowiedzi i poproś o skierowanie do specjalisty psychiatrii, tam otrzymasz pomoc i wskażą Ci drogę co dalej i jak dalej..
Niemniej wysuplementuj się - mg+potas+b6 - zapytaj o taki preparat i sprawdź ile musisz pigułek dziennie łykać i jaka jest przyswajalność, ewentualnie preparaty oddzielne. Elektrolity apteczne (nie pamiętam nazwy) ale w aptece też dostaniesz odpowiedź . Kompleks witaminy B, Polfa Łódź jest niezła i tania bo 5 zł za 50 tabsów.
Nie traktuj tego jako atak ale jeśli nie jesteś sam sobie z tym poradzić to szpital, tam nie gryzą.
No i trochę chemii trzeba dorzucić baclofen, pregabalina no i nieoceniony Naltex - zlikwiduje głody do zera. Nasennie celuj w z-drugs (zolpidem, zopiclon).
No i przestań pić....[mention]Ankaaa[/mention] już Ci to wyjaśniła jak należy to zrobić.
"Szaleństwem jest robić wciąż to samo i oczekiwać różnych rezultatów” Albert Einstein.
Fakt lekarz i szpital zawsze najlepsze ale nie każdy może sobie na to pozwolić
05 stycznia 2019Santa pisze: siema. w sylwestra mieszałem fetę, piguły, trochę kety i GHB. od kilku dni czuję mrowienie/drętwienie w dłoniach i stopach oraz lekko kręci mi się w głowie. nigdy nie miałem takiej reakcji na taki zestaw, więc zastanawiam się, co może być nie tak albo jak mogę sobie pomóc. pomysły?
05 stycznia 2019SirBorderline pisze:Szczęść Boże. Takim zestawem wypłukałeś z organizmu witaminki magnez i wapni itd etc więc wystarczy że się dożywisz. Odezwij się jak nie minie uboczny efekt stymulacji. Pozdrawiam. Z Poważaniem.05 stycznia 2019Santa pisze: siema. w sylwestra mieszałem fetę, piguły, trochę kety i GHB. od kilku dni czuję mrowienie/drętwienie w dłoniach i stopach oraz lekko kręci mi się w głowie. nigdy nie miałem takiej reakcji na taki zestaw, więc zastanawiam się, co może być nie tak albo jak mogę sobie pomóc. pomysły?
Ile to juz lat !
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów
Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.