Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
[mention]alkus wiejski[/mention] - już w innym wątku dostałeś wystarczającą ilość odpowiedzi. No i tak po co kopać się z koniem idź po prostu do lekarza rodzinnego, powiedz wszystko jak na spowiedzi i poproś o skierowanie do specjalisty psychiatrii, tam otrzymasz pomoc i wskażą Ci drogę co dalej i jak dalej..
Niemniej wysuplementuj się - mg+potas+b6 - zapytaj o taki preparat i sprawdź ile musisz pigułek dziennie łykać i jaka jest przyswajalność, ewentualnie preparaty oddzielne. Elektrolity apteczne (nie pamiętam nazwy) ale w aptece też dostaniesz odpowiedź . Kompleks witaminy B, Polfa Łódź jest niezła i tania bo 5 zł za 50 tabsów.
Nie traktuj tego jako atak ale jeśli nie jesteś sam sobie z tym poradzić to szpital, tam nie gryzą.
No i trochę chemii trzeba dorzucić baclofen, pregabalina no i nieoceniony Naltex - zlikwiduje głody do zera. Nasennie celuj w z-drugs (zolpidem, zopiclon).
No i przestań pić....[mention]Ankaaa[/mention] już Ci to wyjaśniła jak należy to zrobić.
"Szaleństwem jest robić wciąż to samo i oczekiwać różnych rezultatów” Albert Einstein.
Fakt lekarz i szpital zawsze najlepsze ale nie każdy może sobie na to pozwolić
05 stycznia 2019Santa pisze: siema. w sylwestra mieszałem fetę, piguły, trochę kety i GHB. od kilku dni czuję mrowienie/drętwienie w dłoniach i stopach oraz lekko kręci mi się w głowie. nigdy nie miałem takiej reakcji na taki zestaw, więc zastanawiam się, co może być nie tak albo jak mogę sobie pomóc. pomysły?
05 stycznia 2019SirBorderline pisze:Szczęść Boże. Takim zestawem wypłukałeś z organizmu witaminki magnez i wapni itd etc więc wystarczy że się dożywisz. Odezwij się jak nie minie uboczny efekt stymulacji. Pozdrawiam. Z Poważaniem.05 stycznia 2019Santa pisze: siema. w sylwestra mieszałem fetę, piguły, trochę kety i GHB. od kilku dni czuję mrowienie/drętwienie w dłoniach i stopach oraz lekko kręci mi się w głowie. nigdy nie miałem takiej reakcji na taki zestaw, więc zastanawiam się, co może być nie tak albo jak mogę sobie pomóc. pomysły?
Ile to juz lat !
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać
Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.