19 grudnia 2018A-CoA pisze: Butyrfent napisał że można brać opio z ssri, a w przypadku niektórych jest ryzyko syndromu serotoninowego więc nie tak do końca
Wniosek: nie warto. I dobrze, lepiej to się odbije na zdrowiu.
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM
Pozdrawiam
25 grudnia 2018Limitbreaker pisze: Próbował ktoś łączyć LSD z selegiliną? Dam radę zasnąć po niskiej dawce LSD wziętej rano?
Przeniesiono z wątku ogólnego selegiliny. taurinnn
Chronic tricylic antidepressant administration was associated with subjective increases in physical, hallucinatory and psychological responses to LSD. Similarly, subjects receiving lithium chronically also reported increases in their responses to LSD. In contrast, subjects who had been chronically taking an monoamine oxidase (MAO) inhibitor reported subjective decreases in the effects of LSD.
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM
Pozdrawiam
27 grudnia 2018Mondeeste pisze: Czy bardzo częste palenie w okresie dojrzewania mając nerwice, na ssri i neuroleptykach, może mieć wpływ np na to że sobie życia taka osoba nie ułoży?
Kwetiapina 300 noc
Kuracja od roku jest dobrze ale znudziła mi się gandzia trochę co mogę przy tych lekach sobie zarzucić coś euforycznego.. Mam MDMA pixy faraonki bardzo bym chciał ekstazy ale nie wiem czy można przy tym miksie czy klepie czy zaszkodzi.. Nie wiem pomocy :D
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
„Lewe” recepty na opioidy i środki odurzające w paczkach
Prokuratura w Nowym Targu prowadzi dużą sprawę. Lekarz wystawiał „lewe” recepty na leki opioidowe, a ksiądz był jednym z odbiorców środków odurzających. To jedni z wielu zatrzymanych do sprawy osób. Nowotarska prokuratura prowadzi śledztwo, które dotyczy zatrzymanych z czterech województw, a także przerzutu środków odurzających za granicę.
Marihuana a ciąża i płodność – badacze z UM Wrocław: „Nie ma bezpiecznej dawki”
Normalizacja marihuany w debacie publicznej idzie w parze z rosnącym przekonaniem, że to „naturalna” i mniej inwazyjna alternatywa dla farmakoterapii. Jednak najnowszy przegląd 64 badań przeprowadzony przez naukowców z Uniwersytetu Medycznego we Wrocławiu pokazuje, że THC nie jest obojętne dla układu rozrodczego ani dla rozwijającego się płodu. Eksperci wskazują, że kannabinoidy wpływają na centralne mechanizmy płodności, a skutki ich działania mogą być długofalowe – także dla przyszłych pokoleń.
Zapomniał o marihuanie ukrytej w drewnianym wychodku
Płońscy kryminalni nie spodziewali się znaleźć narkotyki w takim miejscu. 25-latek z gminy Glinojeck postanowił ukryć torbę z marihuaną w drewnianym wychodku za domem. Z czasem o swoim „składzie” zapomniał, ale pamięć odświeżyli mu funkcjonariusze, którzy przyjechali z niezapowiedzianą wizytą. Mężczyzna usłyszał zarzut posiadania narkotyków, a wkrótce może usłyszeć kolejne.