ODPOWIEDZ
  • 146 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Zmor »
bo lubię samą czynność palenia, a nie nikotynę, po niktoynie bywa mi niedobrze :P tym bardziej jak spale ich za dużo ;)

a faję possać sobie bardzo lubię ;) :rolleyes: :cool:
ta chwila w której z mordy robisz sobie komin... dziwne, ale czasem do szczęścia brakuje tylko tego :)

próbowałem to przyzwyczajenie zastąpić paleniem marihuany... ale wtedy kosztowało mnie to więcej niż gdyby fajki kosztowały jeszcze raz tyle co teraz :P
Tą drogą podróżują jedynie głupcy... lub ci którzy nie mają już nic do stracenia...
  • 8 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Miskov »
Z początku paliłem tylko cudzesy (jak chyba każdy)
Gdy zacząłem kupować swoje były to albo niebieskie L&M'y albo West'y Ice (teraz ich nie znosze!)
Z czasem L&M'y również my zbrzydły , postanowiłem przerzucić sie na Camele (zarówno Light'y jak i Classic)
Teraz (gdy jestem przy kasie) pale Lucky Strike (obojętnie czy Silver czy Red , chociaż wole Light'y) lub (gdy nie jestem przy kasie <_< ) Viceroy'e (Niebieskie). Czasem również lubię sobie zafundować jakieś 'fikuśne' papierosy (czyt. Sunday's Fantasy czy Black Devile) /ew. Jakąś dobrą cygaretkę ;-)
it's toasted.
  • 134 / / 0
Nieprzeczytany post autor: lechu91 »
sdsd
Ostatnio zmieniony 12 stycznia 2009 przez lechu91, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 9 / / 0
Nieprzeczytany post autor: toxicnun »
ja piernicze skąd wy macie siano na takie fajki O_o ja pale co popadnie a głownie skręty [tytoń BIESIADNY rządzi %-D ]
Uwaga! Użytkownik toxicnun nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 26 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mr.R »
Ja zazwyczaj jaram Viceroy'e. Ale czesciej cudzesy :)
"slysze obraz, widze dzwiek"
  • 463 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: Virus X »
Nie palę już 16 dni :-)
  • 0 / / 0
Nieprzeczytany post autor: fido87 »
Mainy czerowne albo jakis najtanszy chujowy tytoń. I jest git, a i tak jak dla mnie to to zaczyna byc słabe.
Uwaga! Użytkownik fido87 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 166 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kura »
lechu91 pisze:
jacok pisze:
djarum
Jak to się wymawia?
diarum
Uwaga! Użytkownik Kura nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 24 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: w0lfi »
Dejrum, kurwa.
  • 2011 / 122 / 0
Nieprzeczytany post autor: jacok »
Może i masz racje, alea
u nas zawsze się mówi na nie Diarum. I już. A najczęąściej op prostu blacki.
Świat stracił kolory.

Hurra, diese Welt geht unter
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków

W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata

Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód

Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.

Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace

Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.