a faję possać sobie bardzo lubię ;) :rolleyes:
ta chwila w której z mordy robisz sobie komin... dziwne, ale czasem do szczęścia brakuje tylko tego :)
próbowałem to przyzwyczajenie zastąpić paleniem marihuany... ale wtedy kosztowało mnie to więcej niż gdyby fajki kosztowały jeszcze raz tyle co teraz :P
Gdy zacząłem kupować swoje były to albo niebieskie L&M'y albo West'y Ice (teraz ich nie znosze!)
Z czasem L&M'y również my zbrzydły , postanowiłem przerzucić sie na Camele (zarówno Light'y jak i Classic)
Teraz (gdy jestem przy kasie) pale Lucky Strike (obojętnie czy Silver czy Red , chociaż wole Light'y) lub (gdy nie jestem przy kasie <_< ) Viceroy'e (Niebieskie). Czasem również lubię sobie zafundować jakieś 'fikuśne' papierosy (czyt. Sunday's Fantasy czy Black Devile) /ew. Jakąś dobrą cygaretkę ;-)
u nas zawsze się mówi na nie Diarum. I już. A najczęąściej op prostu blacki.
Hurra, diese Welt geht unter
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków
W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata
Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód
Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace
Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.