Poznałem ostatnio teorie ze grupa krwi 0 nie powinna spożywać kofeiny ponieważ już na starcie maja podwyższony poziom noradrenaliny i adrenaliny . Idąc tym tropem każda podgrupa krwi będzie lepiej znosić i preferować inne substancje . Proszę o napisane grupy krwi preferencji i czy naprzyklad ktoś ma zjazd czy nie . Wiem pojebane ale muszę to wiedzieć :-D
Prośba o więcej
kocham opio, lubię benzo, lubię mj nawet nawet. Od święta stymulant, ale ciągi na stimach mnie niszczą, nie nadaję się do nich (co nie zmienia faktu, że chciałbym spróbować cracka i meth), podobnie do picia alko.
oto ja 70 kilo, jebanego bordera
Uzależniona od opioidów, gdzie nałóg fizyczny i psychiczny oraz tolerancja rozwinęły się szybko.
Do tego psychiczne uzależnienie od stymulantów (również nałogowe picie kawy i energetyków). Zjazdy po stymulantach - tak, ale przeważnie po ciągach.
Z innymi substancjami mam mniejsze dośeiadczenie (lub po prostu były to eksperymenty / incydenty).
Od kilku lat leczę się też psychiatrycznie.
Wolne Konopie w Komendzie Głównej Policji. Policjanci też widzą absurdy obecnego prawa
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Narkotyki w listach do więźniów. Wysyłali je do zakładów karnych w całej Polsce
Narkotyki trafiały pocztą do więzień w całej Polsce. Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko małżeństwu z Gorzowa Wielkopolskiego. Ewelina T. i Marcin T. mieli przez ponad cztery lata uczestniczyć w procederze, którego wartość oszacowano na co najmniej 50 tys. zł.
Indonezja: Najstarszy dowód na użycie substancji psychoaktywnej - sprzed 25 tys. lat
Mieszkańcy indonezyjskiej wyspy Sulawesi już 25 tys. lat temu wykorzystywali orzechy betelowe jako substancję psychoaktywną - wykazały nowe badania. Nawyk, który początkowo mógł być sposobem na złagodzenie bólu zębów, stał się najstarszym na świecie dowodem używania substancji psychoaktywnej.
Marihuana "podbija" US Open. Tenisistka nie wytrzymała: "Nie mogę oddychać"
Ruszył US Open, a więc ostatni turniej wielkoszlemowy w tym sezonie. Jak co roku w Nowym Jorku, powraca temat różnych zapachów, które pojawiają się nad kortami położonymi obok Corona Park. Niemiecka tenisistka Tamara Korpatsch mówi wprost, że czuła marihuanę. - Nie mogę oddychać i nie mogę zaczerpnąć powietrza - tłumaczyła Korpatsch.