Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
i w tym momencie zapominasz że coś brałes i zapominasz o wejściu fazy ;] jestes w innym wymiarze hehe
ale często budze się z tego wymiaru bo mnie nosi i musze coś robić ;) i pierwsza myśl jaka przychodzi do głowy (co ja brałem? ;]) najgorzej to jak cie ktoś lub coś obudzi wtedy wszystko się pierdoli
A deksowe wejście są cudowne jak dla mnie,siedzisz przed kompem niby wszystko w miare ok,idziesz mp po picie do kuchni po ciemku a tu podłoga sie rusza
Anthony20 pisze:A deksowe wejście są cudowne jak dla mnie,siedzisz przed kompem niby wszystko w miare ok,idziesz mp po picie do kuchni po ciemku a tu podłoga sie ruszai zadajesz sobie to typowe deksowe pytanie: co jest kurwa grane? :huh: :-D
bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą.
Pozdrawiam
Gdy żarłem 30 na raz, wchodził po max 40 minutach i zaczynal się od razu drugim plateau, nie było to to, to tamto
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?
Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.
CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób
Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.