Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
i w tym momencie zapominasz że coś brałes i zapominasz o wejściu fazy ;] jestes w innym wymiarze hehe
ale często budze się z tego wymiaru bo mnie nosi i musze coś robić ;) i pierwsza myśl jaka przychodzi do głowy (co ja brałem? ;]) najgorzej to jak cie ktoś lub coś obudzi wtedy wszystko się pierdoli
A deksowe wejście są cudowne jak dla mnie,siedzisz przed kompem niby wszystko w miare ok,idziesz mp po picie do kuchni po ciemku a tu podłoga sie rusza
Anthony20 pisze:A deksowe wejście są cudowne jak dla mnie,siedzisz przed kompem niby wszystko w miare ok,idziesz mp po picie do kuchni po ciemku a tu podłoga sie ruszai zadajesz sobie to typowe deksowe pytanie: co jest kurwa grane? :huh: :-D
bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą.
Pozdrawiam
Gdy żarłem 30 na raz, wchodził po max 40 minutach i zaczynal się od razu drugim plateau, nie było to to, to tamto
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Oświęcim. Zasnął na ławce miał przy sobie torbę narkotyków
Policjanci z Ogniwa Patrolowo-Interwencyjnego oświęcimskiej komendy Policji podczas patrolu zatrzymali 18-letniego obywatela Ukrainy. Nastolatek posiadał przy sobie torbę z kilkoma rodzajami narkotyków. Jest podejrzewany o posiadanie znacznych ilości środków odurzających.
Marihuana w Norwegii — odrzucona reforma i to, co zrobiły sądy
Norwegia odrzuciła dekryminalizację w parlamencie, a rok później jej Sąd Najwyższy w praktyce złagodził karanie za posiadanie na własny użytek. To rzadki przypadek, w którym sądy poszły dalej niż ustawodawca.
Ryzyko udaru wyższe o 37 proc. Naukowcy wskazują na popularną używkę
Marihuana może zwiększać ryzyko udaru mózgu – wynika z analizy danych ponad 100 mln osób. W przypadku konopi wzrost ryzyka wyniósł 37 proc., ale jeszcze większe wartości odnotowano przy kokainie i amfetaminie. Badacze osobno sprawdzili też osoby poniżej 55. roku życia.