Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 459 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Piotrunio »
ja ostatnio nie łykam mniej niż 600 mg, np wczoraj załadowałem na początek 600 mg w oczekiwaniu na efekty usnąłem na jakieś 1,5 h, gdy się przebudziłem uznałem iż mam za małą fazę dorzuciłem reszte czyli jeszcze 300 mg i po 40 minutach uderzyło z ogromną mocą %-D a dzisiaj to czego nie lubię, czyli senność i brak chęci aby cokolwiek zrobić...
Ostatnio zmieniony 20 stycznia 2008 przez Piotrunio, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Piotrunio nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 911 / 206 / 1
Nieprzeczytany post autor: dajmon »
Walnąłem ostatnio 300 mg na dobry humor (godz. 23:00). Za pół godziny wzięło mnie strasznie na spanie. Już nie mogłem opanować ciężkich powiek. Glebnąłem się na łóżko, zasnąłem. Niestety za 2h obudziłem się za potrzebą. Droga do WC była długa i ciężka :cool: nie polecam przeżywania wejścia we śnie <_<
Ostatnio zmieniony 07 lutego 2008 przez dajmon, łącznie zmieniany 1 raz.
Zażółć Gęślą Jaźń
:grzybki: :fuj: :rzyg:
  • 459 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Piotrunio »
Mi się wydaje że w moim przypadku sen obniża fazę :'(
Uwaga! Użytkownik Piotrunio nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 388 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Deixem »
sen to część fazy...muzyka na uszy i podziwiasz CEVy lub zapierdalasz po innym świecie :)
i w tym momencie zapominasz że coś brałes i zapominasz o wejściu fazy ;] jestes w innym wymiarze hehe
ale często budze się z tego wymiaru bo mnie nosi i musze coś robić ;) i pierwsza myśl jaka przychodzi do głowy (co ja brałem? ;]) najgorzej to jak cie ktoś lub coś obudzi wtedy wszystko się pierdoli
Ostatnio zmieniony 20 stycznia 2008 przez Deixem, łącznie zmieniany 2 razy.
Uwaga! Użytkownik Deixem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 321 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: astaroth »
Kiedyś zasnełam zanim w ogóle cokolwiek poczułam, obudziłam się po prawie 4 godzinach. Otworzyłam oczy tak szybko jakbym się czegoś przestraszyła, rozejrzałam się nerwowo po pokoju i w myślach zadałam sobie pytanie "oso kurwa chosi?", bo w ogóle zapomniałam że coś brałam i czułam się trzeźwo. Stwierdziłam, że chyba chce mi się do WC, więc podniosłam się równie szybko jak obudziłam, co skończyło się glebą:P Wtedy dopiero poczułam jebnięcie w łeb i zupełnie nie zwróciłam na to uwagi, jakby było to najnormalniejszą rzeczą na świecie, po czym na kolanach doczołgałam się do kibla :D To chyba było moje najciekwsze 'wejscie', na drugi dzien sama się wysmiałam :P
Meow.
  • 181 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Anthony20 »
Sorry ale jak dla mnie spanie na dexie jest chore :cheesy: Nie po to się tym truje aby zasnąć <_< Nigdy nie zasnęło mi się na DXM,w razie czego gdy ide na tripa to ustawiam 2 budziki tak srednio o 2h do przodu%-D raz tylko mi dzwonił podczas tripa-taki budzik wcyiągnął mnie z najgorszego badtripa w życiu ;-)
A deksowe wejście są cudowne jak dla mnie,siedzisz przed kompem niby wszystko w miare ok,idziesz mp po picie do kuchni po ciemku a tu podłoga sie rusza %-D i zadajesz sobie to typowe deksowe pytanie: co jest kurwa grane? :huh: :-D
Uwaga! Użytkownik Anthony20 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 61 / / 0
Nieprzeczytany post autor: helloihateu »
Anthony20 pisze:
A deksowe wejście są cudowne jak dla mnie,siedzisz przed kompem niby wszystko w miare ok,idziesz mp po picie do kuchni po ciemku a tu podłoga sie rusza %-D i zadajesz sobie to typowe deksowe pytanie: co jest kurwa grane? :huh: :-D
czasami dochodza do tego rozne inne wulgaryzmy, az wkoncu dex Cie za to karze! swoja droga, te wejscia nie sa zle. sa oryginalne i wyjatkowe, kazde wejscie rozni sie czyms - u mnie, wszystkim procz czasu zaladowania :cool:.
Uwaga! Użytkownik helloihateu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 132 / / 0
Nieprzeczytany post autor: kylek »
Kocham wejścia :D Takie nagłe, nieprzewidywalne. Zawsze w innym momencie i inaczej klepie. I potem tylko sobie mogę powiedzieć: 'ja pierdolę, ale się naćpaaaaaałem!'. Uwielbiam to. %-D
Przed użyciem zapoznaj się z treścią ulotki dołączonej do opakowania,
bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą.
  • 57 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Dropsiq »
Hehe ja to zawsze mam tak, że jakąś godzinę od zjedzenia cały czas myślę o tym czy to już czy jeszcze nie. Ostatni raz- Idę do ubikacji się wysikać, patrze w lustro i robie jakiś dziwny wyraz twarzy. O już? A może to normalne? Może ja naprawde taki jestem... Wiem że jestem zryty, jestem poryty... Ciekawe... ;] - Takie gadanie do samego siebie w myślach, wtedy już wiem że coś sie zaczyna dziać. Idę przed Tv, walka gołoty, po przerwie wraca na ring. Krótkie streszczenie biografi gołoty. Zawsze śmiałem się z gołoty, że jest słaby...ale teraz byłem jego najwierniejszym fanem. WALCZ ANDRZEJ WALCZ, pokaz im ze jestes kims...cpuny sa z tobą, wierze w ciebie, tak prosty, tak swietnie...jestem zajebisty. Teraz to już wiem, że jest grubo, resztę pomijam;] Uwielbiam wejścia, ten nagły przebłysk geniuszu " Ale jestem naćpany" .
Pozdrawiam
  • 5299 / 104 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
Oczywiste jest, że w zależności od dawkowania (ilość cuksów/czas) wchodzi DXM. Jak jem lajtowo 2 co 2 minuty, wchodzi po różnym czasie, od 40 minut nawet do 90. Ładuje się powoli, powoli, utrzymuje się i nagle to co kocham - jeb! Gdy wchodzi, myślę sam do siebie (rozmawiam w myślach), patrzę przez dexowy filtr i tak lekko mi się robi, nie mam tu na myśli żołądka. Pojawia się czasami zawieszona w oczach mgiełka nieprzeszkadzająca w obserwowaniu. Mam takie dość ciężkie do opisania uczucie w głowie. Ni to ciśnienie, ni to ciężar... Obserwowany świat wydaje się być nieznany, tak jakbym znał go jedynie teoretycznie.
Gdy żarłem 30 na raz, wchodził po max 40 minutach i zaczynal się od razu drugim plateau, nie było to to, to tamto %-D Pierwsze 30 minut każdego tripa jest okrutnie psychodeliczne, i za to właśnie lubię i podziwiam przeciwkaszlowe podróże na ulotce i tablete
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
ODPOWIEDZ
Newsy
Powracająca moda na dopalacze. RPD apeluje o sprawną interwencję

W sprawie edukacji dzieci i młodzieży na temat substancji psychoaktywnych zwróciła się Rzeczniczka Praw Dziecka do Ministry Edukacji. – Z rosnącym niepokojem odnotowuję kolejne doniesienia medialne alarmujące o powracającej wśród dzieci i młodzieży modzie na dopalacze. Prawdopodobnie szeroka dostępność tych nielegalnych substancji – sprzedawanych m.in. poprzez Internet – oraz ich relatywnie niska cena sprawiają, że środki zastępcze oraz nowe substancje psychoaktywne zyskują coraz większą popularność, także wśród młodych ludzi – wskazała Monika Horna-Cieślak w piśmie do MEN z 2 czerwca.

Do 3 gramów marihuany bez recepty? Poszło pismo z Sejmu do rządu

Legalizacja posiadania marihuany na własny użytek w ilości do 3 gramów - taka propozycja wpłynęła do sejmowej Komisji do spraw petycji. - Obowiązujące przepisy penalizują za posiadanie nawet niewielkiej ilości marihuany. Nie odpowiadają one współczesnym realiom społecznym i ustaleniom naukowym - argumentuje autor.

Nowelizacja ustawy tytoniowej. MZ chce zakazać sprzedaży jednorazowych e-papierosów

Ministerstwo Zdrowia opublikowało projekt nowelizacji ustawy o ochronie zdrowia przed następstwami używania tytoniu i wyrobów tytoniowych. Jednym z jego głównych założeń jest całkowity zakaz sprzedaży jednorazowych e-papierosów, zarówno tych z nikotyną, jak i bez niej.