30 maja 2018Sieter pisze: [mention]m4c[/mention]
Opowiadaj, za kilka dni się wybieram.
Możecie powiedzieć gdzie w Krakowie najlepiej iść na detox? (morfina i klony)
Potrzebuję jak najszybciej bo skręt zacznie się jutro.
Widzę, że chwalicie tu Suchy Jar i tu pytanie bo tam podobno można do 35 roku a ja mam 38 - czy to mnie dyskwalifikuje.
Z góry dzięki za odpowiedź i pozdrawiam.
Edit: Dzwoniłem wiek nie dotyczy detoxu.
Fakt, że ostatnim razem mnie wyjebali za próbę wniesienia substancji ale to było 4 lata temu i zmieniłem się - teraz naprawdę jadę się odtruć ewentualnie metadon mnie interesuje...
Pozdrawiam !
Coś z czym nikt nie godzi się..."
Ewentualnie proszę o polecenie jakiegoś ośrodka w okolicach Trójmiasta.
27 września 2018STR88 pisze: Ewentualnie proszę o polecenie jakiegoś ośrodka w okolicach Trójmiasta.
Zaleta dla pacjentów, którym się nudzi. Niestety telefony nie są rekwirowane bez powodu. Pacjenci bardzo szybko zaczynają kombinować, jak skołować ćpanie co może odbić się negatywnie na tych, co nie kombinują.
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
USA. Takiej zmiany w kwestii marihuany nie było od dekad
Ministerstwo sprawiedliwości USA zmieniło w czwartek klasyfikację produktów z marihuany. To najdalej idąca zmiana polityki w tej sprawie od dekad. Marihuana znalazła się w "koszyku" substancji o umiarkowanym lub niskim potencjale uzależnienia, takie jak ketamina, paracetamol z kodeiną i sterydy anaboliczne.
CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób
Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.
Zanieczyszczenie wody kokainą zmienia zachowanie łososi na wolności
Pod wpływem zawartej w ściekach kokainy, a zwłaszcza jej metabolitu, młode łososie atlantyckie pływają dalej i rozprzestrzeniają się na większą odległość – informuje pismo „Current Biology”.