Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
12 mg to dla przeciętnej osoby bardzo duża dawka i jeśli nie należy jej przekraczać. Szczególnie jeśli nie macie pewności czy substancja się w pełni załadowała.
Faza podobna do psylocybinek ? Czy zupełnie inny wymiar ?
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Co do wciągania to rzeczywiście 7mg, które chyba wygląda jak jakieś resztki ze zwijki powoduja aż taki ból przy wciąganiu?
?Are you dreaming?
I Never Asked For This
Wszystkie moje posty to fikcja literacka.
04 lipca 2018ControlPoliToxy pisze: Nie no jednak takiej fenyli trochę daleko do psylocybek, inny klimat.
Co do wciągania to rzeczywiście 7mg, które chyba wygląda jak jakieś resztki ze zwijki powoduja aż taki ból przy wciąganiu?
ale za to wizuale przepiękne, mentalnie jak naspeedowany ale za to euforia i wizuale bardzo mocne :D 10 godzin miałem peak a łącznie 20 godzin obraz falowal i pływał :d
Z tego co piszecie zadnego "tripa" nie przezylem, a jedynie jakies zaburzenie swiadomosci jesli mialbym byc szczery, wracajac do poczatku zapewne jeden i ten sam watpiwy sort.
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina
Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.
Zaskakujący trend wśród Polaków. Chodzi o spożycie alkoholu
Spożycie alkoholu aktywnie ogranicza 55 proc. Polaków, a 21 proc. deklaruje całkowitą abstynencję.
Kokaina w gumie do żucia
Celnicy na lotnisku Gardermoen postanowili sprawdzić dokładniej paczkę z Peru pełną słodyczy. Jak się okazało - mieli wyczucie. W środku zamiast gum do żucia znaleźli 300 gram kokainy, czytamy w dzienniku Dagbladet.