Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
12 mg to dla przeciętnej osoby bardzo duża dawka i jeśli nie należy jej przekraczać. Szczególnie jeśli nie macie pewności czy substancja się w pełni załadowała.
Faza podobna do psylocybinek ? Czy zupełnie inny wymiar ?
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Co do wciągania to rzeczywiście 7mg, które chyba wygląda jak jakieś resztki ze zwijki powoduja aż taki ból przy wciąganiu?
?Are you dreaming?
I Never Asked For This
Wszystkie moje posty to fikcja literacka.
04 lipca 2018ControlPoliToxy pisze: Nie no jednak takiej fenyli trochę daleko do psylocybek, inny klimat.
Co do wciągania to rzeczywiście 7mg, które chyba wygląda jak jakieś resztki ze zwijki powoduja aż taki ból przy wciąganiu?
ale za to wizuale przepiękne, mentalnie jak naspeedowany ale za to euforia i wizuale bardzo mocne :D 10 godzin miałem peak a łącznie 20 godzin obraz falowal i pływał :d
Z tego co piszecie zadnego "tripa" nie przezylem, a jedynie jakies zaburzenie swiadomosci jesli mialbym byc szczery, wracajac do poczatku zapewne jeden i ten sam watpiwy sort.
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Jak starzeć się wolniej? Odpowiedź tkwi w... grzybach halucynogennych
Badacze z Uniwersytetu Emory w stanie Georgia odkryli zaskakujące właściwości psylocyny – aktywnego metabolitu psylocybiny – które mogą mieć wpływ na spowolnienie procesów starzenia.
"Niemyte dusze / Narkotyki" - teatralna podróż w głąb ludzkiej psychiki
Spektakl odbędzie się 17 października 2025 roku (pt) w Miejskim Ośrodku Kultury w Pelplinie. To propozycja dla każdego, kto poszukuje w teatrze głębi, refleksji i intelektualnego wyzwania. Nie przegapcie tego wyjątkowego wydarzenia!
USA: Co czwarty kierowca, który zginął w wypadku, był pod wpływem marihuany
Nowe badanie przeprowadzone w stanie Ohio pokazuje, że ponad 40 proc. kierowców, którzy zginęli w wypadkach drogowych, miało we krwi THC – substancję psychoaktywną zawartą w marihuanie. Średnie stężenie było wielokrotnie wyższe niż poziom uznawany za bezpieczny.