Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
12 mg to dla przeciętnej osoby bardzo duża dawka i jeśli nie należy jej przekraczać. Szczególnie jeśli nie macie pewności czy substancja się w pełni załadowała.
Faza podobna do psylocybinek ? Czy zupełnie inny wymiar ?
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Co do wciągania to rzeczywiście 7mg, które chyba wygląda jak jakieś resztki ze zwijki powoduja aż taki ból przy wciąganiu?
?Are you dreaming?
I Never Asked For This
Wszystkie moje posty to fikcja literacka.
04 lipca 2018ControlPoliToxy pisze: Nie no jednak takiej fenyli trochę daleko do psylocybek, inny klimat.
Co do wciągania to rzeczywiście 7mg, które chyba wygląda jak jakieś resztki ze zwijki powoduja aż taki ból przy wciąganiu?
ale za to wizuale przepiękne, mentalnie jak naspeedowany ale za to euforia i wizuale bardzo mocne :D 10 godzin miałem peak a łącznie 20 godzin obraz falowal i pływał :d
Z tego co piszecie zadnego "tripa" nie przezylem, a jedynie jakies zaburzenie swiadomosci jesli mialbym byc szczery, wracajac do poczatku zapewne jeden i ten sam watpiwy sort.
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom
Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.
Dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się ze spadkiem nadmiernego spożycia alkoholu
Nowe, finansowane ze środków federalnych badanie przeprowadzone w stanie Oregon wykazało, że dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się z niższym poziomem nadmiernego spożycia alkoholu, zwłaszcza wśród osób dorosłych w wieku 21–24 lata oraz powyżej 65 roku życia.
Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani
Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.