Aż strach pomyśleć, jak łatwo można zmanipulować tłum ludzi i zrobić z nich niewolników. Jak to dobrze, że nie mam rodziny na utrzymaniu czy pętli kredytowej na szyi i mogłem sobie pozwolić na taki manewr, z którego jestem zadowolony, bo przestałem ćpać (opiody), wróciłem do uprawiania regularnego sportu i suma summarum mam więcej w kieszeni i ograniczam się do resetu dexem od czasu do czasu. Roczna przerwa od kaszlaka zrobiła swoje i aż żal tego nie wykorzystać. Czasem tylko zarzucę sobie jakiś tramadol, bo tolerka już opadła i znów mogę cieszyć się 300mg trampka bez ciśnienia na więcej, a zapasy spore się zrobiły odkąd przestało mnie to klepać, a jedynie powodowało wyrzucenie serotoniny w błoto, że nie mogłem przez dobę złapać równowagi i czułem się jak na pokładzie statku.
Także podsumowując, odnośnie tematu, to użytkownicy opioidów mogą pracować w każdej branży, która nie wymaga ogromnych nakładów fizycznej pracy. Do tego są dyspozycyjni i to jest ogromny plus, jeśli tylko nie zaczną noddować.. i nie złapie ich skręt :P
PS. Największy plus z tego, to podniesienie "sex-drive'u" a właściwie powrót do, hehe.
A ja mam nadzieję na dorywczy copywritting, w ciągu kilku dni powinna się sytuacja wyklarować. ;) Zawsze to parę złotych mi wpadnie.
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
19 czerwca 2018OpioKurwa pisze: Czasami wolontariat. Jak na razie mi podziękowali w tym wolontariacie bo przysypiałem i "za wolny byłem" :/
I am the pit without sun, where blind beasts dwell.
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Ekspert: szkodliwość kawy jest mitem
Kawa, do niedawna uważana za używkę, w świetle najnowszych badań wykazuje liczne korzyści zdrowotne: obniża ryzyko nadciśnienia tętniczego, chorób serca i kamicy nerkowej, wspiera zdrowie wątroby i naczyń, zmniejsza stan zapalny oraz ryzyko zgonu. Warunkiem jest, aby pić ją w sposób regularny i umiarkowany - podkreśla lek. Stanisław Surma.
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa
Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.