Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
23 czerwca 2018Retrowirus pisze: Widzę, że teraz zaliczyłeś jakiś detoks, ośrodek albo solidnie zredukowałeś (ostatecznie opio czy klony?)
[...]
I teraz tak: skoro kolega jest od pół roku szczęśliwy, nie szuka innych używek, bo jak mowisz- wybrał cos w rodzaju mniejszego zła- czyli dex zamiast x,y,z. To można uznać, że spoko, w sumie same profity, jeszcze sobie realizuje różne pomysły, wkręca się, nie boi się przeszkód, jest pełen optymizmu i pewnie ZAGADJE LUDZI w sklepie i aptece.
Jak napisałeś o zagadywaniu ludzi szczęka mi opadła, jest dokładnie tak jak piszesz. Można sobie rozważyć za i ptzeciw, jak komuś pasuje to nie mam nic przeciwko. Ja mimo wszystko nie spróbuję, za dużo do stracenia. Inny kumpel z leczenia co dobrze zna DXM przestrzegał mnie przed tym, przed odklejeniem konkretnie. Mówi, że acidka raz w miesiącu jak najbardziej, ale DXM lepiej odpuścić. Ja tam mu ufam. Ale fakt, że nie znałem takiej właściwości DXM, mało się nim intetesowałem.
Podsumowując uważam, to za pozytywne doświadczenie które w jakimś stopniu ułatwia zrozumienie pewnych zjawisk zachodzących w mojej psychice i może w jakimś minimalistycznym stopniu przeprogramowalo to moje zachowania.
Taki DEKSOWY proces
DXM nie biore , ale kiedys duzo mi to dawalo a utracilem Wszystkie dane
dafag88@gmail.com
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Polskie wyroki a światowa nauka – kto ma rację w sprawie THC?
W Polsce przez lata obowiązywało uproszczone i krzywdzące równanie: wykryto THC we krwi, a więc automatycznie byłeś pod wpływem. Sytuacja uległa pozornej poprawie, gdy Instytut Ekspertyz Sądowych im. prof. Jana Sehna w Krakowie opracował wytyczne, które miały pomóc sądom rozróżnić stan „po użyciu” od stanu „pod wpływem”.
Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży
Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.
Najgroźniejsza tajemnica starożytnej Grecji? Napój z Eleusis mógł zawierać halucynogen spokrewniony
Toksyczny sporysz, pasożytniczy grzyb wytwarzający alkaloidy powiązane chemicznie z LSD, mógł po odpowiedniej obróbce stać się halucynogenem używanym podczas misteriów eleuzyjskich – wynika z badania opublikowanego 13 lutego 2026 roku w „Scientific Reports”.