Teraz po setce baclo czuje się jak Bóg.
Zeżarłem 4 pilsy zaraz za apteką. Przełknąłem z własną śliną. One świetnie się do tego nadają, tak na marginesie. Zaciekawiła mnie zmiana tego słoiczka. Są one jakby większe, i nie mają tej durnj wyciągarki, z której zawsze po otwarciu wybiegały te małe aniołki, i spadały w chuj wi gdzie.
Baclo jednak wygrywa konflikt, pomiędzy tymi polepszaczami nastroju.
Haha/
Ale dalej ten diabeł siedzi w tej ochydnej, brudnej od farby butli. Nie wyleje go. Jestem ćpunem i wychleje go jeszcze na jakiejś melinie z ćpunami. Hehe jest go z 15ml jeszcze na oko. Skurwysyn, tfuu.
Tej, może GHB ? Nie brałem. Warto by tego. Rozpuchola przerobić ?
Niech ktoś do mnie napisze, o przepisie z prostą syntezą, to może odwdzięczę się.
Ale to baclo nakręciło, wykręciło totalnie.
Po gieblu natomiast, łaziłem po pokoju ze szklanką co 1,5 h, wlewając w siebie 3ml giebla i jakieś 400 kranówy. No kurwa.Leżałem na podłodze, przysypiałem jak naćpany menel. No groza. Na stole pety, puszki po piwie. Totalny chaos. I w tym wszystkim ja nagieblowany jak szmata, śpiewający ruskie ballady. Oczywiście muzyka na fool.
Po baclo zajebiście jest. I nawet na alko nie mam ochoty. Ojciec nakupił browarów i powiem mu, nie pije dzisiaj bo brałem swoje zajebiste tabletki. Napierdol się dziś sam. Jedz po wódę, jeszcze go nakręcę. hehe.
I mam do Was pytanie, niezwykle ważne. Czy baclofen wychodzi na narkotestach >? Bo, chcę iśc do lekarki ponawijać o zwolnienie. Hehe i zapyta czy coś brałem. Powiem, że tak. 10mg diazepamu. Powie, że nie wierzy. To ja jej powiem czy ma narkotest >? Zakładam, że pójdzie do apteki po niego. I zrobi to. A ja wyciągne swojego zajebistego chuja i jej się zleje do kubeczka na mocz. I sprawdzi wynik - będę go pewny. THC i niewielka dawka benzo. Haha.
Genialne.
Ale nie wiem, czy powiedzieć jej o baclofenie. Wymienimy się wiedzą. Zobaczę, czy jest głupia. Zesra się w majty.
mam stałą ulubioną dawkę 225mg do której doszedłem metodą prób i błędów i mi pasuje :D
w ciągach występują u mnie przejściowe problemy z pamięcią, które mijają po odstawieniu. dlatego jak zarzucam to tylko piątek/ sobota
[mention]london5[/mention] nie wyjdzie na żadnych narkotestach. nie mów nic o diazepamie bo benzodiazepiny też nie wyjdą
mi się zdarzyła przy odstawieniu g chapnąc w przeciagu kilku godzin 225 lub 250mg i dopiero zrobiło fajnie, no ale to odstawka sprawiła ze moglem tyle zjesc.
U mnie 100/125mg bez efektów, a 150 to już odcinka.
Ale ja mam trochę styrane GABA.
bo działa na gabaB a nie gabaA
ja sie czaje na baklo bo musze odstawic ten jebany fenibut bo branie tego jest całkowicie bezcelowe.
Odstawka po 2ch tygodniach brania baklo w dawkach 100 mg 2 x dziennie juz byla dotkliwa. Fizycznie okej, ale psychicznie totalny brak sil fizycznych a takze znana nam dobrze anhedonia , chujowe mysli i brak zainteresowania czymkolwiek. Typowe.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Nigdy dzień po dniu.
To nie giebel.
Ach ten giebel, wczoraj wypiłem wszystko, nawet popłuczyny z butli.
Jeszcze do niego wrócę, tylko zamówię 250ml, a nie więcej...
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.
36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4
Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.