20 maja 2018haze_warrior pisze: [GG Allin - masz raka a bierzesz narkotyki (plus pewnie tonę leków, nie wnikam). Ciekawią mnie Twoje motywy- masz już wszystko w d... i chcesz po prostu ulżyć sobie / uciec od rzeczywistości, czy może naiwnie myślisz sobie, że możesz ćpać jak przeciętna osoba?![]()
+nie ćpam częściej niż 1-2 x na tydzień, a w zasadzie mniej więcej 1x na tygodnie z przerwami na krótkie (tygodniowe) ciągi.
miałeś albo rzucić albo nie żyć
nie odpierdalaj, nie oszukasz przeznaczenia
https://www.youtube.com/watch?v=c7zN-D5vg7c
03 czerwca 2018UJebany pisze: @up
Wiec najlepiej w sobote juz zaopatrz sie w paczuszki thio albo antidolu :)
03 czerwca 2018sidik pisze: ta ustawa nie dotyczy aptek
[mention]london5[/mention]
Ważniejsze niż "Zanim weźmiesz jakikolwiek opioid zastanów się 150 razy".
Opiaty to nie moja bajka.
Pozdro kodziarze.
03 czerwca 2018GG Allin pisze:
+nie ćpam częściej niż 1-2 x na tydzień, a w zasadzie mniej więcej 1x na tygodnie z przerwami na krótkie (tygodniowe) ciągi.
nie ćpam więcej niż 1-7 razy na tydzień, tylko czasami więcej, no w ogóle to ostatnio sobie miesięczny ciąg zrobiłem, ale teraz już 2 dzień jestem trzeźwy, no poza tym oksykodonem rano, ale tak ogólnie to już jestem czysty.
04 czerwca 2018overandout pisze:
nie ćpam więcej niż 1-7 razy na tydzień, tylko czasami więcej, no w ogóle to ostatnio sobie miesięczny ciąg zrobiłem, ale teraz już 2 dzień jestem trzeźwy, no poza tym oksykodonem rano, ale tak ogólnie to już jestem czysty.
+ "mam nad tym pełną kontrolę" & "nie mam problemu" & "jak będę chciał rzucić to wtedy rzucę"
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy
Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.
Narkotyki schował w atrapie Biblii. Wpadł po policyjnym pościgu
W trakcie ucieczki uszkodził swój pojazd, a badania wykazały, że mógł być pod wpływem alkoholu i narkotyków. W jego aucie policjanci znaleźli atrapę stylizowaną na Biblię z ukrytymi narkotykami, w tym mefedronem i kokainą. Mężczyzna trafił do policyjnego aresztu i usłyszał już zarzuty.
KAS: 88 kapsułek z kokainą w żołądku + 1 w saszetce
Funkcjonariusze z Pomorskiego Urzędu Celno-skarbowego w Gdyni (PUCS) wykryli przemyt znacznej ilości kokainy na terenie Portu Lotniczego Gdańsk-Rębiechowo. Do rutynowej kontroli został skierowany podróżny, który przyleciał z Londynu.