20 maja 2018haze_warrior pisze: [GG Allin - masz raka a bierzesz narkotyki (plus pewnie tonę leków, nie wnikam). Ciekawią mnie Twoje motywy- masz już wszystko w d... i chcesz po prostu ulżyć sobie / uciec od rzeczywistości, czy może naiwnie myślisz sobie, że możesz ćpać jak przeciętna osoba?![]()
+nie ćpam częściej niż 1-2 x na tydzień, a w zasadzie mniej więcej 1x na tygodnie z przerwami na krótkie (tygodniowe) ciągi.
miałeś albo rzucić albo nie żyć
nie odpierdalaj, nie oszukasz przeznaczenia
https://www.youtube.com/watch?v=c7zN-D5vg7c
03 czerwca 2018UJebany pisze: @up
Wiec najlepiej w sobote juz zaopatrz sie w paczuszki thio albo antidolu :)
03 czerwca 2018sidik pisze: ta ustawa nie dotyczy aptek
[mention]london5[/mention]
Ważniejsze niż "Zanim weźmiesz jakikolwiek opioid zastanów się 150 razy".
Opiaty to nie moja bajka.
Pozdro kodziarze.
03 czerwca 2018GG Allin pisze:
+nie ćpam częściej niż 1-2 x na tydzień, a w zasadzie mniej więcej 1x na tygodnie z przerwami na krótkie (tygodniowe) ciągi.
nie ćpam więcej niż 1-7 razy na tydzień, tylko czasami więcej, no w ogóle to ostatnio sobie miesięczny ciąg zrobiłem, ale teraz już 2 dzień jestem trzeźwy, no poza tym oksykodonem rano, ale tak ogólnie to już jestem czysty.
04 czerwca 2018overandout pisze:
nie ćpam więcej niż 1-7 razy na tydzień, tylko czasami więcej, no w ogóle to ostatnio sobie miesięczny ciąg zrobiłem, ale teraz już 2 dzień jestem trzeźwy, no poza tym oksykodonem rano, ale tak ogólnie to już jestem czysty.
+ "mam nad tym pełną kontrolę" & "nie mam problemu" & "jak będę chciał rzucić to wtedy rzucę"
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Kawa dobrze wpływa na zdrowie psychiczne. W umiarkowanych ilościach
Po przeanalizowaniu danych dotyczących ponad 400 000 osób, naukowcy z Uniwersytetu Fudan doszli do wniosku, że picie umiarkowanych ilości kawy – dwóch lub trzech filiżanek dziennie – jest powiązane z mniejszym ryzykiem wystąpienia lęków i depresji. Ochronne działanie kawy było bardziej widoczne u mężczyzn niż u kobiet.
Zasłonili alkohol na stacjach paliw. Testy zakończone, Orlen nie dołączył
Sposób prezentacji alkoholu w sklepach ma realny wpływ na sprzedaż - wnioski z pilotażu prowadzonego na przełomie stycznia i lutego na trzech stacjach benzynowych w Polsce są jednoznaczne. Do inicjatywy nie dołączył Orlen, który ma swoje stanowisko w tej sprawie. Podobnie jak sieć sklepów z alkoholem Duży Ben.
Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy
Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.