30 maja 2018OdwiertKorzenny pisze: Doktorek mi zapomniał napisać słownie liczby mg..
to sam napisałem.
Jestem przestępcą ?
ciekawa kwestia
"Rutyna to rzecz zgubna "
30 maja 2018OdwiertKorzenny pisze: Doktorek mi zapomniał napisać słownie liczby mg..
to sam napisałem.
Jestem przestępcą ?
Parę stron wcześniej była rozmowa na temat zmiany kodów na recepcie - jak kod się nie czyta - wpisujemy numery ręcznie, jeśli któryś kod jest niepoprawny, wyskakuje info „zła suma kontrolna”. W przypadku recept pełnopłatnych rzadko kiedy wbijamy kody ;)
Słyszałem że przychodnia/lekarz dostaje to od NFZ ale czy jest to powiązane w systemie gdy recka jest realizowana?
Przejrzałam wątek i widzę tu pare mądrych głów... stąd mam pytanie.
Potrzebuję tramalu, lekarze mi wypisują bez problemu bo jestem chora, ale to za mało. Wiadomo, wpadłam w to. Moje pytanie jest następujące: myślicie, że udałoby się iść do apteki, powiedzieć że jestem chora na to i na to, że w związku z tym każda wizyta u lekarza niesie za sobą ból (wyjście z domu) i czy sprzedadzą bez refundacji, na 100% płatny tramal? W sumie ceny dla mnie nie mają znaczenia, więc spokojnie mogę płacić 100%.
[cut]
Byłabym wdzięczna.
Na forum obowiązuje zakaz handlu. | STR88
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.
Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec
Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.