Z ciekawości poczytam jej posty.
27 maja 2018Camomile pisze: Która to użytkowniczka?
Z ciekawości poczytam jej posty.
Aż żal to czytać...
Nie miałam okazji "poznać" tej Sandry. Ale mimo wszystko powinno się mieć jakieś resztki człowieczeństwa, choć u ćpuna o to ciężko ;)
27 maja 2018Camomile pisze: A kim jest uzytkowniczka Twinkle z wykopu? Że tak ją cieszy śmierć drugiego człowieka.
Aż żal to czytać...
Nie miałam okazji "poznać" tej Sandry. Ale mimo wszystko powinno się mieć jakieś resztki człowieczeństwa, choć u ćpuna o to ciężko ;)
Edit: już znalazłem
Odnośnie drugiego "wybrańca", mój post z informacją, że druga osoba jednak żyje i nie ma z tym powiązania musiał się gdzieś zapodziać :rolleyes:
Well, żyje i ma się dobrze, na szczęście. Nicku celowo nie podaję, bo nie ma większej potrzeby ku temu.
A, no i co do tego co przedawkowała - ja podałem na forum jako pierwszy informację o fu-fie, właściwie to o plotce o fu-fie, w takiej formie to do mnie dotarło, więc o to zapytałem. Osobiście w U47700 ciężko mi wierzyć, tzn. w to prawdziwe, bardziej jestem w stanie uwierzyć w prawdziwość wersji, jakoby vendor sprzedał nieznaną substancję jako U47.
Co się stanie po Dextrometorfanie?
Ona jedyna, wierna dziewczyna - amfetamina buprenorfina
Mnie też prawie załatwiła.
Jak wy możecie to ćpać.
Zakopmy ją szybko i ćpajmy dalej.
28 maja 2018Maykel85 pisze: . Poza tym miała cale zycie przed sobą.
28 maja 2018Maykel85 pisze: kilka dni temu wstawila zdjecie lekow, które chyba zamierzala brac. Lubila opio w miksach ze stimami, czyli popularnie mowiac spidbole, a tu takie niebezpieczne gowno jak U47700 ja zabilo
bo mi się wydaje, że miała przed sobą jeszcze kilkanaście do kilkudziesięciu strzałów przy dobrych wiatrach
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm
Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.
Medyczna marihuana – brak dowodów, by pomagała w zaburzeniach i uzależnieniach?
Naukowcy z Australii i Wielkiej Brytanii przejrzeli kilka baz danych, poszukując w nich recenzowanych artykułów naukowych opublikowanych pomiędzy 1 stycznia 1980 roku a 13 maja 2025 roku, w których opisano wyniki badań dotyczących przede wszystkim wpływu leczenia kannabinoidami na zaburzenia psychiczne i neurorozwojowe oraz uzależnienia. W ten sposób znaleźli i przeanalizowali wyniki 54 randomizowanych badań obejmujących blisko 2500 uczestników. Wyniki metaanalizy, opublikowane właśnie w Lancet Psychiatry, są dość rozczarowujące dla entuzjastów medycznej marihuany.
Mentzen radzi młodym, by pili alkohol i palili. "Nie piją (...), nie ma z tego dzieci"
Zdaniem Sławomira Mentzena młodzi ludzie powinni robić tylko trzy rzeczy: uczyć się, pracować i... pić alkohol. Swoimi przemyśleniami prezes Nowej Nadziei i lider Konfederacji podzielił się w środę, 20 maja, podczas spotkania z mieszkańcami Świebodzina.