Z ciekawości poczytam jej posty.
27 maja 2018Camomile pisze: Która to użytkowniczka?
Z ciekawości poczytam jej posty.
Aż żal to czytać...
Nie miałam okazji "poznać" tej Sandry. Ale mimo wszystko powinno się mieć jakieś resztki człowieczeństwa, choć u ćpuna o to ciężko ;)
27 maja 2018Camomile pisze: A kim jest uzytkowniczka Twinkle z wykopu? Że tak ją cieszy śmierć drugiego człowieka.
Aż żal to czytać...
Nie miałam okazji "poznać" tej Sandry. Ale mimo wszystko powinno się mieć jakieś resztki człowieczeństwa, choć u ćpuna o to ciężko ;)
Edit: już znalazłem
Odnośnie drugiego "wybrańca", mój post z informacją, że druga osoba jednak żyje i nie ma z tym powiązania musiał się gdzieś zapodziać :rolleyes:
Well, żyje i ma się dobrze, na szczęście. Nicku celowo nie podaję, bo nie ma większej potrzeby ku temu.
A, no i co do tego co przedawkowała - ja podałem na forum jako pierwszy informację o fu-fie, właściwie to o plotce o fu-fie, w takiej formie to do mnie dotarło, więc o to zapytałem. Osobiście w U47700 ciężko mi wierzyć, tzn. w to prawdziwe, bardziej jestem w stanie uwierzyć w prawdziwość wersji, jakoby vendor sprzedał nieznaną substancję jako U47.
Co się stanie po Dextrometorfanie?
Ona jedyna, wierna dziewczyna - amfetamina buprenorfina
Mnie też prawie załatwiła.
Jak wy możecie to ćpać.
Zakopmy ją szybko i ćpajmy dalej.
28 maja 2018Maykel85 pisze: . Poza tym miała cale zycie przed sobą.
28 maja 2018Maykel85 pisze: kilka dni temu wstawila zdjecie lekow, które chyba zamierzala brac. Lubila opio w miksach ze stimami, czyli popularnie mowiac spidbole, a tu takie niebezpieczne gowno jak U47700 ja zabilo
bo mi się wydaje, że miała przed sobą jeszcze kilkanaście do kilkudziesięciu strzałów przy dobrych wiatrach
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk
WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.
Niemal 3 tony kokainy pod ziemią. Policja przejęła rekordową kontrabandę
Australijska policja skonfiskowała 2,7 tony kokainy, ukrytej w plastikowych pojemnikach zakopanych pod ziemią na obrzeżach Sydney. Wskazano, że to rekordowa ilość narkotyków przejęta w tym kraju.
Największa taka operacja w historii Chile. Przejęto 100 ton narkotyków
Władze Chile poinformowały w poniedziałek o przejęciu rekordowej ilości ponad 100 ton narkotyków, głównie kokainy i ketaminy. Ukryte były w transportach drewna, które miały popłynąć między innymi do USA i Europy - przekazały miejscowe media.