Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ENTEOGENY PRAWEM, NIE TOWAREM!
Układ nagrody kurwą jest.
"Rutyna to rzecz zgubna "
Jeśli chodzi o kodeinę, to około 1.5mg/kg masy ciała zarzucone 1-2h przed kodeiną przedłuża i podbija działanie, w moim przypadku znosi tolerancję nawet dzień po dniu. Trzeba przyznać jednak, że DXM/DXO również są tu wyczuwalne. Jest taki specyficzny, psychodeliczny klimat, ale bez żadnych wkręt, czy innych efektów dużych dawek. Nie mogę jednak powiedzieć żebym po prostu te 60-120mg wyczuwał jak normalnie. Też po prostu tworzy się jakaś dziwna mieszanka, inna niż by się mogło wydawać próbując zsumować efekty kodeiny i DXM/DXO.
W moim przypadku jest po prostu klimat jak z dawek rzędu 300mg+, ale bez żadnych innych efektów. Samo poczucie wyciszonego i opustoszałego, psychodelicznego świata. Pięknie wpasowuje się to w kodeinę i nawet wolę się przejść, niż grzać w łóżku po paczce Thiocodinu. Ale ja to jestem nietypowy i ja 3+ plateau po Acodinie spędzam tylko na zewnątrz, więc możecie mieć inaczej.
Nie rozliczam cie według postów ale jeśli była by to powszechan prawda to każdy by o tym wiedział i nikt by nie miał tolerancji na THC a tak nie jest.
przeczytaj jeszcze raz uważnie mój wpis ze zrozumieniem. :))))
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk
WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę
Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.