Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ENTEOGENY PRAWEM, NIE TOWAREM!
Układ nagrody kurwą jest.
"Rutyna to rzecz zgubna "
Jeśli chodzi o kodeinę, to około 1.5mg/kg masy ciała zarzucone 1-2h przed kodeiną przedłuża i podbija działanie, w moim przypadku znosi tolerancję nawet dzień po dniu. Trzeba przyznać jednak, że DXM/DXO również są tu wyczuwalne. Jest taki specyficzny, psychodeliczny klimat, ale bez żadnych wkręt, czy innych efektów dużych dawek. Nie mogę jednak powiedzieć żebym po prostu te 60-120mg wyczuwał jak normalnie. Też po prostu tworzy się jakaś dziwna mieszanka, inna niż by się mogło wydawać próbując zsumować efekty kodeiny i DXM/DXO.
W moim przypadku jest po prostu klimat jak z dawek rzędu 300mg+, ale bez żadnych innych efektów. Samo poczucie wyciszonego i opustoszałego, psychodelicznego świata. Pięknie wpasowuje się to w kodeinę i nawet wolę się przejść, niż grzać w łóżku po paczce Thiocodinu. Ale ja to jestem nietypowy i ja 3+ plateau po Acodinie spędzam tylko na zewnątrz, więc możecie mieć inaczej.
Nie rozliczam cie według postów ale jeśli była by to powszechan prawda to każdy by o tym wiedział i nikt by nie miał tolerancji na THC a tak nie jest.
przeczytaj jeszcze raz uważnie mój wpis ze zrozumieniem. :))))
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych
36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.
Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży
Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.
Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć
Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.