Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ENTEOGENY PRAWEM, NIE TOWAREM!
Układ nagrody kurwą jest.
"Rutyna to rzecz zgubna "
Jeśli chodzi o kodeinę, to około 1.5mg/kg masy ciała zarzucone 1-2h przed kodeiną przedłuża i podbija działanie, w moim przypadku znosi tolerancję nawet dzień po dniu. Trzeba przyznać jednak, że DXM/DXO również są tu wyczuwalne. Jest taki specyficzny, psychodeliczny klimat, ale bez żadnych wkręt, czy innych efektów dużych dawek. Nie mogę jednak powiedzieć żebym po prostu te 60-120mg wyczuwał jak normalnie. Też po prostu tworzy się jakaś dziwna mieszanka, inna niż by się mogło wydawać próbując zsumować efekty kodeiny i DXM/DXO.
W moim przypadku jest po prostu klimat jak z dawek rzędu 300mg+, ale bez żadnych innych efektów. Samo poczucie wyciszonego i opustoszałego, psychodelicznego świata. Pięknie wpasowuje się to w kodeinę i nawet wolę się przejść, niż grzać w łóżku po paczce Thiocodinu. Ale ja to jestem nietypowy i ja 3+ plateau po Acodinie spędzam tylko na zewnątrz, więc możecie mieć inaczej.
Nie rozliczam cie według postów ale jeśli była by to powszechan prawda to każdy by o tym wiedział i nikt by nie miał tolerancji na THC a tak nie jest.
przeczytaj jeszcze raz uważnie mój wpis ze zrozumieniem. :))))
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.
Prokurator częstował ciastkami z marihuaną. Zapadł wyrok
Przed Sądem Rejonowym w Lublinie zakończył się proces Bartosza F., prokuratora z Wrocławia oskarżonego o podanie kobiecie środka odurzającego w postaci ciastek z THC. Sąd uznał go za winnego i orzekł wobec niego grzywnę oraz pięcioletni zakaz zajmowania stanowiska prokuratora.
Jedna dawka i tygodnie ulgi. "Magiczne grzybki" dają nadzieję na nowe leczenie bólu
Psylocybina