Więcej informacji: Amfetaminy w Narkopedii [H]yperreala
W końcu zarzucilem dawkę 180 mg rozpuszczone w napoju.
Pierdolęło mnie mocniej, niż piguła, ale też trochę inaczej. Obraz zaczął całować/klatkować, oczy się zamykały, właściwie zero stymulacji, potop miłości, bardzo sedatywne działanie, mocne uwalenie serotoniną, nic tylko polozyc się na łóżku.
Było tak przyjemnie, że oczy uciekały do tyłu.
Libido mocno podskoczyło.
Gdy to puściło, to włączyły się wizuale. Jakieś jakby azteckie wzory, śnieg z telewizora/wijące się robaczki. Ten stan utrzymywał się przynajmniej 6 godzin. Nigdy nie uświadczyłem wizuali poza psychodelikami, moja narzeczona miała to samo.
Porówna ktoś wapo do orala i sniffa? Niby testowałem wszystkie trzy drogi, a jednak jakoś nie mogę dojść do konkluzji (i wiem jak to głupio brzmi)
Edit: I z uwagi na krótki czas działania, powinno być najłagodniejsze od strony toksykologicznej?
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Rekordowe przejęcie kokainy. Narkotyki ukryte w soli
Hiszpańska policja przechwyciła na Atlantyku kontenerowiec z ładunkiem 9994 kilogramów kokainy ukrytej w soli. To rekordowa ilość przejęta na morzach. Operacja zorganizowana przez służby z kilku krajów zaowocowała także aresztowaniem 13 osób.
Był tak pochłonięty segregacją narkotyków, że nie zauważył policjantów
Stołeczni policjanci zatrzymali dwóch mężczyzn, przy których znaleźli znaczne ilości narkotyków. Były to: heroina, kokaina, mefedron, amfetamina oraz marihuana.
Medyczna marihuana legalna w Bośni. "Pod ścisłym nadzorem lekarzy"
Rada Ministrów Bośni i Hercegowiny podjęła w poniedziałek decyzję legalizującą używanie konopi indyjskich w celach medycznych - przekazał portal Klix.