Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 9387 / 1827 / 2
01 maja 2018pampuk pisze:
Panowei drodzy to o czym piszecie to nie jest KAC - u Was to są objawy abstynencyjne w czystej postaci a między jednym a drugim jest spora różnica :-)
Inaczej leczymy kacyka u nie alcusów a inaczej u wjebanych leczymy objawy absty. Pisałem o tym już dość dużo wcześniej :-)
Czujesz sie na silach zeby skrobnac kilka zdan nt temat?
Wydzieliloby sie temat.

Btw a ja wskakuje na piwko bezalko na miesiac/dwa.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 760 / 68 / 0
@Stteetart - sądzę, że tak i dla Ciebie bez problemu :-) ale niestety nie w kilku najbliższych dniach.
Jakieś naprowadzenie/konkrety co tam zawrzeć?
My name is called religion, sadistic, sacred WHORE.

"Szaleństwem jest robić wciąż to samo i oczekiwać różnych rezultatów” Albert Einstein.
  • 9387 / 1827 / 2
Glowne roznice.
I niech zgadne- na objawy abst piwko pomoze, na kaca srednio?
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 760 / 68 / 0
Zależy jaki masz cel ale generalnie jest wręcz odwrotnie "kacowanie jednym piwkiem i tylko jednym" ale to już inny temat i równia pochylna do wjebania się :-)

Natomiast piwko przy absty jak najbardziej pomoże, tylko na co?! Chyba żeby zrzucić kilka kg w biegu do sklepu po następne piwka i tak przez kolejnych parę dni i tygodni :-)

Tak czy inaczej piwo na kaca nigdy nie jest dobrym pomysłem bo zależy nam na "ugaszeniu pożaru a nie dolewaniu oliwy do ognia" - zwłaszcza u alcusów przy objawach absty.
My name is called religion, sadistic, sacred WHORE.

"Szaleństwem jest robić wciąż to samo i oczekiwać różnych rezultatów” Albert Einstein.
  • 8103 / 907 / 0
Na kaca najlepiej walnac klinika, albo zajarac pare buszków mj i wypic izotonika.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 1533 / 196 / 0
mj kiedys to tak , teraz bym mial korbe po mj a nie relax , izotonik mało co pomaga, a po klinie się pije potem caly dzien
  • 468 / 25 / 0
Klinowanie, to jest opcja którą ja praktykuję od wielu lat, niektórzy na następny dzień po ostrym piciu nie mogą patrzeć na butelkę, a mi to nie robi jakoś różnicy, klin klinem i bajlando dalej.
W klipach możesz kurwa palić stuzłotówki
Z pożyczonym złotem i przy cudzych Mercedesach
Możesz pusty być i gasić te stylówki
Mnie to obojętne dzieciak.
  • 1533 / 196 / 0
ja nie mialem wymiotów z przepicia po alko chyba od 3 lat , na poczatku bywaly belty po 1 piwie nawet ;d jak sie mialo 13 lat, a teraz moge mieszac wszystko ze soba i pic do zgona , a rano miec chęc na piwo np. ale staram się nie pic z rana tylko jak juz to popoludniu zaczne ,uklad trawienny nigdy mi nie dawal popalic , bole brzucha czy wymioty mnie nie dotycza, mam wrazenie ze kontroluje to juz tylko resztkami sil
  • 1533 / 196 / 0
hmm , dzisiaj sącze 8 piwko dopiero , wiec jest spoko w zapleczu jeszcze jeden lech :D wiec 9 to luz, nawet nie czuje sie najebany , kaca nie bedzie :P
  • 1425 / 80 / 0
wiesz o tym, że będziesz zwykłym obszczymurem spod sklepu?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Zniknęło 400 kg kokainy. Policjanci objęci śledztwem

Biura dwóch policjantów z Biura ds. Zwalczania Przestępczości Narkotykowej we francuskim Nanterre oraz ich domy zostały przeszukane przez IGPN (Wydział Wewnętrzny Inspektoratu Policji) w związku ze sprawą „Trident”. Chodzi o zaginięcie blisko pół tony kokainy. Według informacji „Le Parisien”, przeszukania przeprowadzono w biurach dwóch policjantów z wydziału antynarkotykowego oraz w ich domach. Zarekwirowano także ich tablety i komputery.

Medyczna marihuana kolejnym krokiem rozwoju karaibskiej Dominiki?

Dominika to niewielka karaibska wyspa, często mylona ze względu na podobną nazwę z o innym, większym państwem – Republiką Dominikany. Niemniej jednak, w obszarze legislacji konopnej to właśnie Wspólnota Dominiki zdaje się wytyczać kierunek dla wielu okolicznych państw.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.