Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 9304 / 1809 / 2
01 maja 2018pampuk pisze:
Panowei drodzy to o czym piszecie to nie jest KAC - u Was to są objawy abstynencyjne w czystej postaci a między jednym a drugim jest spora różnica :-)
Inaczej leczymy kacyka u nie alcusów a inaczej u wjebanych leczymy objawy absty. Pisałem o tym już dość dużo wcześniej :-)
Czujesz sie na silach zeby skrobnac kilka zdan nt temat?
Wydzieliloby sie temat.

Btw a ja wskakuje na piwko bezalko na miesiac/dwa.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 760 / 68 / 0
@Stteetart - sądzę, że tak i dla Ciebie bez problemu :-) ale niestety nie w kilku najbliższych dniach.
Jakieś naprowadzenie/konkrety co tam zawrzeć?
My name is called religion, sadistic, sacred WHORE.

"Szaleństwem jest robić wciąż to samo i oczekiwać różnych rezultatów” Albert Einstein.
  • 9304 / 1809 / 2
Glowne roznice.
I niech zgadne- na objawy abst piwko pomoze, na kaca srednio?
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 760 / 68 / 0
Zależy jaki masz cel ale generalnie jest wręcz odwrotnie "kacowanie jednym piwkiem i tylko jednym" ale to już inny temat i równia pochylna do wjebania się :-)

Natomiast piwko przy absty jak najbardziej pomoże, tylko na co?! Chyba żeby zrzucić kilka kg w biegu do sklepu po następne piwka i tak przez kolejnych parę dni i tygodni :-)

Tak czy inaczej piwo na kaca nigdy nie jest dobrym pomysłem bo zależy nam na "ugaszeniu pożaru a nie dolewaniu oliwy do ognia" - zwłaszcza u alcusów przy objawach absty.
My name is called religion, sadistic, sacred WHORE.

"Szaleństwem jest robić wciąż to samo i oczekiwać różnych rezultatów” Albert Einstein.
  • 8103 / 907 / 0
Na kaca najlepiej walnac klinika, albo zajarac pare buszków mj i wypic izotonika.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 1532 / 196 / 0
mj kiedys to tak , teraz bym mial korbe po mj a nie relax , izotonik mało co pomaga, a po klinie się pije potem caly dzien
  • 468 / 25 / 0
Klinowanie, to jest opcja którą ja praktykuję od wielu lat, niektórzy na następny dzień po ostrym piciu nie mogą patrzeć na butelkę, a mi to nie robi jakoś różnicy, klin klinem i bajlando dalej.
W klipach możesz kurwa palić stuzłotówki
Z pożyczonym złotem i przy cudzych Mercedesach
Możesz pusty być i gasić te stylówki
Mnie to obojętne dzieciak.
  • 1532 / 196 / 0
ja nie mialem wymiotów z przepicia po alko chyba od 3 lat , na poczatku bywaly belty po 1 piwie nawet ;d jak sie mialo 13 lat, a teraz moge mieszac wszystko ze soba i pic do zgona , a rano miec chęc na piwo np. ale staram się nie pic z rana tylko jak juz to popoludniu zaczne ,uklad trawienny nigdy mi nie dawal popalic , bole brzucha czy wymioty mnie nie dotycza, mam wrazenie ze kontroluje to juz tylko resztkami sil
  • 1532 / 196 / 0
hmm , dzisiaj sącze 8 piwko dopiero , wiec jest spoko w zapleczu jeszcze jeden lech :D wiec 9 to luz, nawet nie czuje sie najebany , kaca nie bedzie :P
  • 1425 / 80 / 0
wiesz o tym, że będziesz zwykłym obszczymurem spod sklepu?
ODPOWIEDZ
Newsy
Czy psychodeliki mogą uczynić Cię bardziej moralnym człowiekiem? [Nowe badania 2025]

Czy możliwe jest, że po zażyciu psychodelików stajesz się bardziej empatyczny, troszczysz się o innych ludzi, zwierzęta czy nawet środowisko naturalne? Najnowsze badania opublikowane w Journal of Psychoactive Drugs sugerują, że tak – osoby, które doświadczyły głębokich przeżyć psychodelicznych, wykazują wyższy poziom moralnej ekspansywności, czyli gotowości do rozszerzenia współczucia i troski na coraz szersze kręgi istnienia. Co ciekawe, wzrost ten jest szczególnie silny u osób, które podczas „tripu” przeżyły rozpad ego lub intensywne doświadczenia mistyczne.

18-latek złapany na gorącym uczynku. W biały dzień sprzedawał narkotyki na ulicy

Bielańscy wywiadowcy zatrzymali dwóch mężczyzn na gorącym uczynku podczas transakcji narkotykowej. 18-latek przekazał 20-latkowi blisko 20 gramów marihuany. W wyniku dalszych działań funkcjonariusze zabezpieczyli przy nim oraz w jego mieszkaniu dodatkowe narkotyki – marihuanę i tabletki zawierające MDMA. Obaj trafili do policyjnej celi. Prokurator zastosował wobec 18-latka środek zapobiegawczy w postaci dozoru policyjnego.

„Co potrzeba?” - zapytał 16-latek policjantów, których następnie próbował przekupić

„Co potrzeba?” - takimi słowami zwrócił się 16-latek do policjantów ze stołecznego Wydziału Wywiadowczo-Patrolowego. Wtedy jeszcze nie wiedział, że mówi do nieumundurowanych policjantów. Okazało się, że miał przy sobie kilka porcji narkotyków.