Deliriant. Nazwy generyczne: Tantum Rosa, Tantum Verde, Difflam
Więcej informacji: Benzydamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Pnk »
a wsypac do pigulki z Ascorutical, to przejdzie to zoladka?

ps. jest to moj 1 post na forum, wiec witam wszystkich, zaczynam swa przygode z halunami :)
  • 577 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Twilight »
potnijcie sobie chusteczkę na takie małe kawałeczki, w te kawałeczki wsypcie benzydaminę, zawińcie i połknijcie popijając czymś, tyle

w kapsułki szkoda się bawić a picie benzy to katorga dla kubków smakowych, więc najlepsze są bombki
już łatwiej tego zaaplikować się nie da, no chyba że ktoś nie umie łykać
[b]JEDZ KWAS![/b] - mądrzejszy ani zdrowszy psychicznie nie będziesz, ale i tak ludzi z Ciebie nie będzie (skoro przeglądasz te forum) więc co Ci szkodzi? :)
[b]JEDZ GAŁKĘ![/b] - bo jest tania i dobra X)
[i]Chwała Bogu że się nie ujawnia! Jakbyśmy wtedy mogli filozować?[/i] - Twilight
  • 45 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kosz »
najlepiej wyekstrachowac pozniej bez zbednej motki to co na filterku rozpuscic w malej ilosci wody jebnac na raz i przepic na spidzie, szybciej wchodzi i faza nie trawa 2dni jak z papiera, ale chuj robcie jak chcecie.
Jak dlamnie to mozecie bez ekstrakcji razem z opakowaniem wpierdalac z czegos sie bedzie przynajmniej mozna posmiac.
Zobacz więcej niż możesz zobaczyć, poczuj więcej niż możesz poczuć, usłysz więcej niz możesz usłyszeć.
Myśl szerzej.
  • 577 / 3 / 0
najlepiej benzę mi się bierze z gałą a ona się długo ładuje więc przedłużone ładowanie się bombek nie przeszkadza w ogóle :-)
[b]JEDZ KWAS![/b] - mądrzejszy ani zdrowszy psychicznie nie będziesz, ale i tak ludzi z Ciebie nie będzie (skoro przeglądasz te forum) więc co Ci szkodzi? :)
[i]Chwała Bogu że się nie ujawnia! Jakbyśmy wtedy mogli filozować?[/i] - Twilight
  • 77 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: dr satan »
Po kilkunastu łyknięciach benzy z solą, wybrałem jednak bardziej humanitarny sposób. Ekstrakcja + kapsułki. Niektórzy się pytają skąd brać kapsułki. Najprostszy sposób to kupić witaminę C w kapsułkach (niespełna 5zł) i po problemie. A tak w ogóle to się kurewsko cieszę, bo znalazłem we wrocławiu aptekę, gdzie tantum rosę można kupić za 2,50-2,90zł (zależy jaka dostawa) ;f
"Sam siebie zgaszę, aby się nie wypalić."
"Trzeba umrzeć dumnie, skoro żyć dumnie już dłużej nie można."

* Fryderyk Nietzsche *
  • 5 / / 0
Nieprzeczytany post autor: AcantheR »
Ktoś napisał:
Ewentualnie mozesz rozsmarowac benze na kanapce

Czy to by wypaliło ? :P
No niby przy początku kanapki nawalić, gryza z chlebem i sie jeb**em ;p.
Uwaga! Użytkownik AcantheR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 77 / 1 / 0
Rozmarowadź na kanapce to sobie można rozkruszone tabletki Acodinu, a nie benze ;d Z dwojga zlego gryzienie pokruszonych tabletek Acodinu jest o wiele przyjemniejsze ;D próbowałem i wiem, że gorzki smak można przeżyć w przeciwieństwie do soli z Tantum Rosy :]

* Fryderyk Nietzsche *
  • 165 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: Norman »
swoja droga- ja kiedys przywalililem sobie kreta z benzy nie sluchajac tego, co bylo na forum, bo ktos gdzies odradzal. I kurwa nikomu nie polecam, chociaz jak ktos jest tak niewierny jak ja to i tak przywali. Kij z tym, co sie dzieje w nosie, to jest light, ale to co z gardlem....masakra. Juz lepiej przypierdolic sobie kowadlem.
  • 577 / 3 / 0
Norman pisze:
swoja droga- ja kiedys przywalililem sobie kreta z benzy nie sluchajac tego, co bylo na forum, bo ktos gdzies odradzal. I kurwa nikomu nie polecam, chociaz jak ktos jest tak niewierny jak ja to i tak przywali. Kij z tym, co sie dzieje w nosie, to jest light, ale to co z gardlem....masakra. Juz lepiej przypierdolic sobie kowadlem.
ale przynajmniej teraz jak już wszystkie komórki nerwowe w gardle i nosie masz martwe i możesz w klamę przywalić wszystko %-D ;]
  • 77 / 1 / 0
Ciekaw jestem jakby beze wsypać do maszynki do skręcania fajek i taką skręconą fajkę później łyknąć... Nie wiem dlaczego przyszło mi to do głowy. Chyba jestem przećpany. Jak wypróbuję to zdam relację :cool:

* Fryderyk Nietzsche *
ODPOWIEDZ
Newsy
Podziemie narkotykowe w więzieniu, skorumpowani strażnicy. Prokuratura oskarża

Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko ośmiu osobom w związku ze zorganizowaniem w Zakładzie Karnym w Nowym Wiśniczu (Małopolska) narkotykowego podziemia. W odrębnym postępowaniu zarzuty ma kilkoro strażników więziennych. Śledztwo przeciwko funkcjonariuszom jest w toku.

Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176

20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.

Był tak pochłonięty segregacją narkotyków, że nie zauważył policjantów

Stołeczni policjanci zatrzymali dwóch mężczyzn, przy których znaleźli znaczne ilości narkotyków. Były to: heroina, kokaina, mefedron, amfetamina oraz marihuana.