Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1081 / 32 / 0
Ostatnie absolutne kombo 1.5g-2g Naca plus 200mg emoxypiny :)
  • 276 / 41 / 0
Spokojnie można wrzucić 2-3 gramy NAC przed piciem i później dorzucić jeszcze 1-2 gramy w trakcie picia oraz przed snem.

Dzisiaj piłem z kolegami aż do rana: browary, wódka... plus zasuplementowałem w sumie 6 gram NAC które skutecznie ocaliły od zdychania na kacu %-D

Picie bez NAC'a się nie opłaca :-D
You're an addict. So be addicted. Just be addicted to something else. Choose the ones you love. Choose your future. CHOOSE LIFE !!!
  • 1066 / 158 / 0
2 zimne prosto z lodówki pillsnery ;p
PRAWDA :heart: :old: MIŁOŚĆ :old: :heart: MUZYKA :heart: :old:
  • 9299 / 1807 / 2
17 marca 2018Szponciciel pisze:
Spokojnie można wrzucić 2-3 gramy NAC przed piciem i później dorzucić jeszcze 1-2 gramy w trakcie picia oraz przed snem.

Dzisiaj piłem z kolegami aż do rana: browary, wódka... plus zasuplementowałem w sumie 6 gram NAC które skutecznie ocaliły od zdychania na kacu %-D

Picie bez NAC'a się nie opłaca :-D
Tylko czy neuroprzekazniki tez oslania?
Ma wplyw na kilku wyplukujacych sie czynnikow
http://slawomirambroziak.pl/?s=Cysteina

Z ciekawostek- wyplukuje sie z organizmu sporo cynku.
Moja rada- podejdzcie z pewna rezerwa do NAC.
Kazdy suplement ma dwa oblicza.
W czym pomoze dlugotrwala suplementacja NAC a w czym zaszkodzi (w kontekscie mieszania z alko).

To juz inna bajka.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 276 / 41 / 0
Nie wiem jaki jest wpływ długotrwałego stosowania NAC na organizm ludzki ale domyślam się, że jedzenie tego dzień w dzień może nie być takie dobre. Dlatego używam tego specyfiku tylko i wyłącznie do ochrony przed skutkami spożycia alkoholu. Jeśli chodzi o cynk to mam Zincas Forte i jem co parę dni pół tabletki wieczorem przed snem.

Poza tym przez tą siarkę w cząsteczce NAC mam cholernie śmierdzące pierdy %-D i nie chcę truć nimi kolegów z pracy. W sumie to mój główny powód aby nie jeść tego zbyt często :-D

Systemu neuroprzekaźników/receptorów na pewno nie osłania przed dobroczynnym negatywnym wpływem alkoholu... ale myślę, że lit już może. [mention]Stteetart[/mention] co o tym sądzisz? https://en.wikipedia.org/wiki/Lithium_( ... metabolism
62-125 mg węglanu przed i po spożyciu? Plus ewentualnie jakaś niska dawka pregabaliny 25-50 mg może pomóc następnego dnia (wczoraj akurat prega nie była mi potrzebna pomimo ostrego chlańska, pewnie lit i nac zrobiły swoje)
You're an addict. So be addicted. Just be addicted to something else. Choose the ones you love. Choose your future. CHOOSE LIFE !!!
  • 9299 / 1807 / 2
ja mialem siarkogazy po wodzie zuber.
Smrod byl taki ze w promieniu 300-400m nie dalo sie oddychac.

Ogolnie sciagnij i przejdz do strony
https://www.duckduckgo.pl/url?sa=t&rct=j&q= ... TKtycr6SNg

205.
Jak temu zaradzic?
Poczytaj dalej.
To nic innego jak siarkowodor.
Bodaj azot pomoze (kreatyna? arginina?)
Nie traktuj tego jako porady.

Co do litu nie stosuje i nie zamierzam.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 468 / 25 / 0
Generalnie rzecz ujmując, nie będę zapewne oryginalny, rzadko miewam kaca chociaż jestem w kilkuletnim ciągu alkoholowo-benzodiazepinowym, wczoraj oczywiście pochlałem i niestety obudził mnie dzisiaj KAC (łał!) Moja metoda - jeśli boli głowa to 400 mg ibuprofenu, na rozbicie psychiczne oczywiście klon (2 mg na początek starczy, bo na kacu działa jakby mocniej) [można oczywiście zastąpić inną dowolną benzo, najlepiej długo działającą], do tego oczywiście nawodnienie, ja preferuję mleko 3,2% bo o jedzeniu można zapomnieć (w moim przypadku, na dzień dzisiejszy, ewentualnie późnym popołudniem) Pozdro.
W klipach możesz kurwa palić stuzłotówki
Z pożyczonym złotem i przy cudzych Mercedesach
Możesz pusty być i gasić te stylówki
Mnie to obojętne dzieciak.
  • 546 / 13 / 0
no wlasnie jak to jest z tymn benzo na kaca? Ja ostatnio ograniczam sie do picia 2 dniowego a nawet troche mniej( od soboty wieczór do póznej niedzieli i w poniedzialek po 2-3 mg klona jestem jak nowo narodzony ! Wczoraj skroiła sie ,mała impreza i popiłem zapominając że rano wziąłem 2 mg klona- dzine bo nic nie nawyprawioałem, mogłem wypić morza wódki jednak dzisiaj to co przechądze od rana to masakra- wziąlem 3 mg klona i 30 mg rolek i dosłownie nic-tz. psychicznie nie jest az tak zle ale fiizycznie dawno tak nie mialem- głowa boli, mięśnie napieprzają tak że ledwo chodzę,dorzucanie rolek nic nie daje, apetyt zawsze wracał 10 minut po wzięciu klona a dzisiaj dopiero teraz cos zjadłem ! Mogłem się zartuc tym klonem z wódką czy moze raczej dzisiaj niepotrzebnie mieszalem rolki z klonami?
  • 468 / 25 / 0
Obstawiam zatrucie delikatne. Zrób badania wątroby.
W klipach możesz kurwa palić stuzłotówki
Z pożyczonym złotem i przy cudzych Mercedesach
Możesz pusty być i gasić te stylówki
Mnie to obojętne dzieciak.
  • 546 / 13 / 0
Cold Steel -juz jest lepiej -dziwi mnie tylko to ze po 2 dniach w moment dochodze do siebie (co prawda najczesciej wtedy rudą pije) a po zachlaniu czy to klona czy Xanaxu moge wypic litra (Żubrowki białej) i wszystko pamietam i ogarniam natomiast nastepnego dnia te objawy odstawienne są wieksze niz przy 4 dniowym chlaniu :)
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
W Sejmie dyskutowano o depenalizacji marihuany. Co wynika z najnowszego raportu?

W Sejmie odbyło się posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany. Podczas spotkania zaprezentowano raport „Między potrzebą a kontrolą” dotyczący aktywnych użytkowników marihuany w Polsce. Temat wywołał sporo emocji.

10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.

W marcu wyraźne odbicie. 88 tys. recept z receptomatów na medyczną marihuanę i opioidy

Ostatni kwartał przyniósł spadek liczby recept wypisywanych na leki kontrolowane, choć w marcu odnotowano odbicie, wyraźne zwłaszcza w przypadku medycznej marihuany - informuje w środowym wydaniu "Dziennik Gazeta Prawna".