Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Nazwa: Red Bull
Kolor: Zielone
Kształt: Prostokąt z obciętymi rogami
Logo: Napis Red Bull z jednej strony z drugiej byk
Gdzie: Dolny Śląsk
Kiedy: Marzec 2018
Sposób: Oral
Opis: Ogólnie tabsa zjadlem o 23 ladowal sie z jakąś godzinke faze ocenie na w miarę spoko mialem luz na glowie nadgadatliwość i grube przemyślenia ;) siedziałem z ziomkiem na kanapie i sie w nią wtapiałem dodam że muzyka dobrze brzmiała miałem też smiechawki i strasznie wyczulony słuch najdrobniejszy szelest wbijał mi sie w głowe ze zdwojoną siłą ciekawi mnie tylko na czym te Redy mogą być jeśli ktoś coś wie proszę o odpowiedź :-) a i dodam ze tabs trzymal z jakieś 5 godzin po czym poszedłem spać moja ocena 6:10
  • 9 / 1 / 0
niebieskie diamenciki jadłam, ale w Warszawie, w okolicach sylwestra, wiem, ze dalej tutaj latają, może to samo - ogólnie piguła jak piguła, na mnie zadziałała na początek kanapowo, pózniej ogromna chęć zabawy, tańca ;) wrzucone 3x0,5 co jakies półtorej-dwie godziny, paskudnie pogryzłam policzki, następnego dnia straszny zjazd psychiczny, totalne zagubienie, ale fizycznie w miarę okej

różowe prostokąciki obstawiam, ze to mogły byc Glocki :) swoją droga, jedne z lepszych dropow, jakie do tej pory jadłam

zielone volkswageny - twarde kolka, bez podziałki, z jednej strony vw, z drugiej dużo tego sie w Warszawie zrobiło ostatnio, jeść śmiało, ale tez bym zaczęła od połówki, bo robią dobra robote :p na pewno MDMA, obstawiam min. 150
  • 8 / / 0
22 marca 2018blackIight pisze:
PYTANIE

Nazwa: Tesla
Kolor: Szare
Kształt: logo Tesli ( romb )
Gdzie kupione: Mazowieckie
Dodatkowe komentarze: głównie zależy mi na informacji czy faktycznie są tak mocne?
Testowane, ok. 200mg czystej emki. Bez żadnych dodatków.
  • 8 / / 0
Pytanie

Ktoś coś wie o Michelinach, Mazowieckie? Podobno siedzi w nich 250 emki.
  • 161 / 5 / 0
25 marca 2018SPLIFF2604[] pisze:
strasznie wyczulony słuch najdrobniejszy szelest wbijał mi sie w głowe ze zdwojoną siłą ciekawi mnie tylko na czym te Redy mogą być
wydaje sie, ze mialy MDMA, bo właśnie po emce jest taki mega ostry słuch.
  • 48 / 1 / 0
24 marca 2018Pires011 pisze:
Ktoś wie co to jest i co w tym siedzi?
Jadłem, według mnie MDMA + MDA, ale mogę się mylić.
  • 1 / 1 / 0
Czy ktoś coś słyszał o BIAŁYCH YOUTUBE? Jakie działanie itp? 30zł za sztukę, województwo Wielkopolskie.
  • 23 / / 0
wie ktos cos o rozowych teslach?
  • 7 / / 0
Zielona Tesla Wroclaw ktoś cos słyszał ? ( nie mam zdjęcia jeszcze bo załatwione przez znajomego )
  • 566 / 27 / 0
Próbował ktoś różowe michelin? Takie różowe ludziki z tym grubaskiem od opon
ODPOWIEDZ
Newsy
Limburg: mąż przez dziesięć lat podawał żonie narkotyki i wykorzystywał seksualnie

Izba w Hasselt skierowała do sądu okręgowego sprawę 50-letniego mieszkańca Zonhoven, oskarżonego o wieloletnie podawanie żonie narkotyków oraz wykorzystywanie jej seksualnie. Sprawa odsłania jedną z najbardziej skrajnych form przemocy domowej, opartą na nadużyciu zaufania w związku małżeńskim.

Bruksela: rekordowy wzrost natychmiastowych mandatów za narkotyki

Prawie jedna czwarta propozycji natychmiastowych mandatów karnych (PTI) w Belgii (24,5 proc.) dotyczy Regionu Stołecznego Brukseli – poinformowało we wtorek 30 września 2025 r. Federalne Ministerstwo Sprawiedliwości (SPF Justice). To ogromny skok w porównaniu z zaledwie 0,1 proc. w 2024 r. i 1,7 proc. w 2023 r. Tak gwałtowny wzrost to efekt decyzji prokuratury brukselskiej, która w tym roku postawiła na intensywniejsze zwalczanie handlu narkotykami, szczególnie poprzez kierowanie PTI do osób posiadających nielegalne substancje.

Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa

Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.