Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 15 / / 0
Pytanie
Nazwa: Bitcoin
Kolor: Zielony
Kształt: Okrągły
Logo: bitcoin
Gdzie kupione: dolnyśląsk
Kiedy kupione: 21.03.2018
Dodatkowe komentarze: Ktoś próbował może? Co siedzi w środku?

Pytanie
Nazwa: KTM
Kolor: łososiowy
Kształt:
Logo: KTM
Gdzie kupione: dolnyśląsk
Kiedy kupione: 21.03.2018
Dodatkowe komentarze: Ktoś próbował może? Co siedzi w środku?

Obrazy nie chcą się wczytać to poniżej podaję linki do zdjęć poglądowych:
https://zapodaj.net/21d2c49bd9b6e.jpg.html
https://zapodaj.net/2b35b9828a25f.jpg.html
https://zapodaj.net/9893ef508f92e.jpg.html
https://zapodaj.net/cd3170d0738cb.jpg.html
  • 14 / / 0
Opis
Nazwa: Domino
Kolor: różowy
Kształt: prostokat
Gdzie kupione: Wlkp
Kiedy kupione: 2 miesiące temu
Sposób przyjęcia: doustnie
Opis działania: Wrzucona cała, weszlo po 40 minut, na początku troche wypierdala na jakies 15 minut, potem sie uspokaja i wchodzi euforia. Ogólnia dobra piguła
Ocena działania:7/10
  • 8 / / 0
PYTANIE

Nazwa: Tesla
Kolor: Szare
Kształt: logo Tesli ( romb )
Gdzie kupione: Mazowieckie
Dodatkowe komentarze: głównie zależy mi na informacji czy faktycznie są tak mocne?
  • 610 / 29 / 0
^
Pewien vendor z polski na darknecie ma takie w ofercie na 200mg+ jeśli wierzyć na słowo
  • 84 / 12 / 0
Wie ktoś co siedzi w szarej pixie ze znaczkiem audii, kształ spłaszczonego prostokąta ? ostro speedujaca, faja nie chciala stanać xD jadl ktos ?
  • 605 / 89 / 0
Ktoś próbował może różowe Boomy? Takie wielkie, prostokątne.
WLKP.
LUBIĘ GRZEŚKI CZEKOLADOWE.
  • 12 / 1 / 0
Próbowałem warner brosy (WB). 10/10 pół tabletki wystarczy działa jak calak....
Podobno powyżej 200mg MDMA w jednym kole.
Uwaga! Użytkownik chorowitychlopczyk nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
Ktoś wie co to jest i co w tym siedzi?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 2 / / 0
02 lutego 2018Natsuneku pisze:
Czy ktoś może kojarzy te przeurocze diamenciki? Wczoraj kolega przyniósł mi dwie, chciałabym je zjeść jutro z chłopakiem, i zastanawiam się czy lepiej zarzucić całą czy połówkę na sam początek. Nic o nich nie wiem, a jestem "początkująca" i na swoim koncie mam tylko różowe prostokąty z napisem look :)
Nazwa: (?)
Kolor: Czarny z delikatnymi plamkami
Kształt: Diament
Logo: -
Gdzie kupione: Poznań
Kiedy kupione: Styczeń
Dodatkowe komentarze: -
Próbowałaś już? Możesz coś o nich powiedzieć, bo mam na nie opcje?
  • 4 / / 0
15 marca 2018sirkebab123 pisze:
Pytanie
Nazwa: BOOM
Kolor: czerwony
Kształt: chmurka w kształcie wybuchu
Logo: BOOM
Gdzie kupione: wlkp
Kiedy kupione: 13.03.2018
Dodatkowe komentarze: testowane przez znajomych, niektórzy mówią że fajnie odpala a drugim w ogóle
Mocarna pixa zjadłem na starcie 1/2 i było przyjemnie po dorzuceniu reszty już konkretnie wykręcało. :)
ODPOWIEDZ
Newsy
Palenie marihuany może drastycznie zwiększać ryzyko astmy. Pojawiły się nowe dowody

Legalna dostępność marihuany to kwestia, o którą w naszym kraju stale się spieramy. Ma zarówno swoich zwolenników, jak i przeciwników. Ostatnio pojawił się jednak nowy argument: okazuje się, że palenie marihuany może drastycznie zwiększać szansę zachorowania na astmę. Dlaczego tak się dzieje?

Nocna prohibicja godzi w wolność? „Nic tak nie zabiera jak alkohol i narkotyki”

Przeciwnicy nocnej prohibicji argumentują, że tego typu zakazy godzą w wolność człowieka. - Nic tak nie zabiera wolności jak alkohol i narkotyki - zauważyła w rozmowie z PAP psychoterapeutka uzależnień Anna Biskot.

FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.