"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
Jestem "na świeżo" po jednym i drugim rodzaju eufo sprzed kilku dni i sprzed kilku godzin, więc starałam się to jakoś ująć, by zrozumiała to osoba, która jednego rodzaju euforii narkotycznej nie doświadczyła. Cieszę się, że chociaż wg. Ciebie, mi się to udało. :)
I dodam sobie jeszcze to, co powtarzam całe życie - nigdy chyba nie pojmę jak można sobie na własne życzenie, za własne pieniądze fundować taką speedująco-euforyczną fazę po jakichś bieda-kryształach z Internetów. Masakra. Nigdy nie pojmę jak można się od czegoś takiego uzależnić.
Na ultra-rapid detoxach usypiają propofolem i znieczulają środkami wziewnymi.
twojego upadku
The dream is gone
Dawki w anestezjologii dla przeciętnych osób bez uzależnienia to dawki nierekreacyjne dla ćpunów, a co dopiero całkowicie znoszące ból.
twojego upadku
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.