"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
Jestem "na świeżo" po jednym i drugim rodzaju eufo sprzed kilku dni i sprzed kilku godzin, więc starałam się to jakoś ująć, by zrozumiała to osoba, która jednego rodzaju euforii narkotycznej nie doświadczyła. Cieszę się, że chociaż wg. Ciebie, mi się to udało. :)
I dodam sobie jeszcze to, co powtarzam całe życie - nigdy chyba nie pojmę jak można sobie na własne życzenie, za własne pieniądze fundować taką speedująco-euforyczną fazę po jakichś bieda-kryształach z Internetów. Masakra. Nigdy nie pojmę jak można się od czegoś takiego uzależnić.
Na ultra-rapid detoxach usypiają propofolem i znieczulają środkami wziewnymi.
twojego upadku
The dream is gone
Dawki w anestezjologii dla przeciętnych osób bez uzależnienia to dawki nierekreacyjne dla ćpunów, a co dopiero całkowicie znoszące ból.
twojego upadku
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Jedna dawka i tygodnie ulgi. "Magiczne grzybki" dają nadzieję na nowe leczenie bólu
Psylocybina
Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni
Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.
ONZ alarmuje: rekordowa liczba osób zażywa narkotyki
Światowy Raport ONZ o narkotykach pokazuje, że konsumpcja narkotyków na świecie osiągnęła najwyższy poziom w historii dostępnych pomiarów. UNODC ostrzega, że coraz większym zagrożeniem stają się syntetyczne opioidy, w tym fentanyle i nitazeny, a liczba nowych substancji psychoaktywnych stale rośnie. Eksperci podkreślają, że rozwój rynku narkotykowego zwiększa ryzyko dla zdrowia publicznego i utrudnia skuteczne leczenie osób uzależnionych.