Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 1106 / 221 / 0
Mam pytanie do osób, które posiadały butle 96ml. To jest jakoś zaplombowane, czy coś, żeby można sprawdzić i nie dostać wyjebki? Widzę dużo ogłoszeń o sprzedaży i troche się obawiam, że to przez łatwość podrobienia - wlania czegoś zamiast syropu. Przecież nie będę przy listonoszu albo na poczcie tego lał do mordy ani wąchał. Jak można inaczej, skutecznie sprawdzić?
  • 318 / 23 / 0
Tak, można nacisnąć pompkę, a ona nie powinna od razu załapać. Chyba, że bardzo się boisz wyciągać tej butli przy pani z okienka. W każdym razie to dość przypałowe. Ja bym srał na to i spróbował. Jestem chory i mnie pocałujcie.
Uwaga! Użytkownik psycholek1 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1360 / 179 / 0
Ogolnie jeśli chodzi o butle Tramalu 96ml to sa one tak zamknięte, ze trzeba oderwać kawalek kartonika żeby otworzyć opakowanie i takie opakowanie od razu widać, ze było otwierane. Gorzej z Poltramem 96ml, bo jego karton otwiera się po prostu jak syrop. Co do pierwszych nacisniec to trzeba nacisnąć kilka razy zanim zacznie leciec plyn, na początku leci powietrze.
mój mail: maykel855@gmail.com
  • 318 / 23 / 0
Tak, na początku leci powietrze, zanim zassie.
Uwaga! Użytkownik psycholek1 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 24 / 3 / 0
Moim zdaniem jest to dziwny, syntetyczny opioid. Niby fajnie, ale jakoś sztuczno. Nigdy nie łączyłem z benzodiazepinami ala dawki do 800mg przy 1 butli w życiu przechodziły bez drgawek %-D Ale nie polecam, głupota, wiadomo mogło się skończyć fatalnie.
Z kolei w mixie z paleniem złapałem niezłe noddy, jedyne jakie miałem hehe.
Uwaga! Użytkownik sztosick jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 8103 / 907 / 0
26 lutego 2018sztosick pisze:
Z kolei w mixie z paleniem złapałem niezłe noddy, jedyne jakie miałem hehe.
Ja po mixie 500 mg tramadolu + jedno tyskie + kilka buchow marihuany i mialem fajne noddy.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 50 / / 0
Ten drag dobrze grzeje. Ale - w moim przypadku- trzeba zarzucić jakieś 500mg (koniecznie kropelki - wchodzą szybciej, działają mocniej), a następnie poprawić diazepamem ewentualnie trawą z jakimiś %. Osiągnąłem tymi sposobami wyżyny rozkoszy. Ogólnie staram się rzadko to robić bo combo fest ćpunerskie.
Chętnie bym ogarnął sobie butlę 96 ale jestem na NaSSA więc chyba ryzyko.
W ogóle antydrgawkowo lepiej od klonu działają rolki wiec je dodawałem.
Uwaga! Użytkownik slomoboy jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 8103 / 907 / 0
[mention]slomoboy[/mention]
trampek grzeje na swoj sposob, nie jak typowe opiaty.Brakuje takiego kocyka, euforii wywalajacej od srodka.
Nawet nodding, jesli uda sie nam osiagnac i tak jest sztuczny.
A co do diazepamu to klonazepam ma typowe dzialanie antydrgawkowe.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 50 / / 0
Wiem ale relanium lepiej się komponuje z t moim zdaniem od supermocnego klonazepamu. Ja tam nodding miałem pierwszej klasy....
Uwaga! Użytkownik slomoboy jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 477 / 77 / 0
03 marca 2018UJebany pisze:
trampek grzeje na swoj sposob, nie jak typowe opiaty.Brakuje takiego kocyka, euforii wywalajacej od srodka.
Nawet nodding, jesli uda sie nam osiagnac i tak jest sztuczny.
Kwestia co kto lubi, jak biore trampka (a robie to rzadko, bo zawsze konczy sie to ciagiem) to czuje motywacje i chec do dzialania, najmniejsze rzeczy jak np rozmowa z ludzmi sprawia mi euforie i przede wszystkim nie jestem zamulony. Największym plusem w porównaniu do kodeiny (uwazam, ze pod innymi wzgledami nie ma co ich porownywac) jest czas działania: biorąc tramca z rana czuję jego działanie aż do nocy kiedy kładę się spać. Kiedy biorę kodę mam może 2-3h fazy, a reszta to już zmuła i taki pseudo zjazd.
Uwaga! Użytkownik Seken nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Jak służby rozbiły kokainowy szlak z Kostaryki do Europy?

Międzynarodowa operacja o kryptonimie „Purga-Calipso Guanacaste”, koordynowana w Europie przez Europol i prowadzona równolegle przez kostarykańską Policía de Control de Drogas, hiszpańską Guardia Civil oraz portugalską Polícia Judiciária, zlikwidowała szlak przerzutowy, którym od 2019 roku trafiały do Europy setki kilogramów kokainy ukrytej w mrożonym proszku juki i kontenerach z owocami.

Medyczna marihuana kontra bezdech senny

Według danych opublikowanych przez badaczy z Minnesota Office of Cannabis Management, 40 proc. pacjentów z obturacyjnym bezdechem sennym (OSA) uczestniczących w stanowym programie medycznej marihuany doświadczyło znaczącej i trwałej poprawy jakości snu po rozpoczęciu terapii konopiami.