gorzki metadon to jest to :-)
no nic jutro zadzwonię na detox do lekarza przedstawie syutacje i zapytam czy moge przyjechac zeby wejsc na substytucje
ale fakt ze on mnie wczesniej wyjebal z programu (2lata temu) chyba nie wplynie na jego decyzje? w koncu narkomani są jacy są
Krzysiu chociaż Cię nie znam, to czuję do Ciebie nić sympatii. Serio ja ci życzę żebyś się pozbierał. Jest jeszcze jedna ważna rzecz, musisz tego chcieć, bo jeżeli robisz to na siłę, to gówno z tego zapewne wyjdzie.
Często przyjmują ludzi, których wcześniej wyjebali. Kolejny pacjent to kolejna kasa.
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
28 lutego 2018thermogrippp pisze: Jest jeszcze jedna ważna rzecz, musisz tego chcieć, bo jeżeli robisz to na siłę, to gówno z tego zapewne wyjdzie.
Też mi jest przykro jak czytam jak wyglądało twoje życie do tej pory. Ale jesteś jeszcze dość młody, młodszy ode mnie i tak na prawdę to jeszcze kawał życia przed tobą. Może to brzmi jak frazes, ale ludzie starsi od Ciebie się ogarniają i mają całkiem przyjemne życie. Ja ostatnio zauważyłam jak po prostu przyjemnie jest jak na trzeźwo cieszę się z takich małych rzeczy, na które na opio miałam totalnie wyjebane. Jak ci się głowa przewietrzy, to trochę inaczej się na to wszystko patrzy. Ile najdłużej byłeś trzeźwy w ciągu tych 15 lat ćpania?
[mention]Makumbama[/mention] na sen polecam tradazon (triticco), chociaż na mnie nie za bardzo działał, ale wiele osób brało go na skrętach. Na mnie czasami, nie wiem dlaczego, działała też melatonina zmieszana z hydroksyzyną po właśnie takich krótszych ciągach na kodeinie. Lekkie ćwiczenia fizyczne przed snem mogą okazać się pomocne. Ale tak na prawdę to trzeba przeczekać. Mi sen regulował się przy ostatnim odtruciu właśnie koło miesiąca. Najważniejsza jest cierpliwość i wszystko powinno wrócić do normy.
dokladne liczby moga sie zmieniac gdyz sa tak czasy ze nie pamietam
ps mialem zadzwonic na program ale matka stwierdzila "jak bedziesz pil to gowno dla najgroszych degeneratow nie mieszkasz już ze mną" takze odpada.. pamieta 2tygodnie suchego skreta chyba :emo:
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
Na termoregulację najlepiej działa Pregabalina. W ogóle nie ma nic lepszego na skręta.
[mention]nieprzysiadalna[/mention]
klon + Lorek do hery to moja ulubione kombo.
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło
Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.