idn pisze: ArkejD, do mnie piszesz? kodeiny się już w życiu najadłem, i z Thioco i z Antidolu w ilościach do 600 mg, nigdy mi się specjalnie nie podobała, teraz raz na miesiąc może wszamam jak mnie najdzie, a i to się rzadko zdarza. po prostu pierwszy raz przeczytałem ulotkę od Thiocodinu.
Dla niektórych lepsze będą stymulanty albo np. DXM.
No offence!
Ale jestem narobiony.
stymulantów też nie lubię. do sesji są ok, ale rekreacyjnie nigdy mnie nie ciągnęło. może jak metkata spróbuję, to zmienię zdanię.
za to dxm, mmm. ;)
A dxm tez fajoskie, zejście następnego dnia jest podobne do tego co czuje po 3-7 godzinach od wzięcia kody, jak już szczyt minie. Podobne, ale nie takie samo
idn pisze:zejście chujowe w chuj
idn pisze: ArkejD(..)nigdy mi się specjalnie nie podobała, teraz raz na miesiąc może wszamam jak mnie najdzie, a i to się rzadko zdarza. po prostu pierwszy raz przeczytałem ulotkę od Thiocodinu.
opiate warrior pisze: Nie każdemu pasuje faza opiatowa (no i dobrze, mocno uzależnia).
Dla niektórych lepsze będą stymulanty albo np. DXM.
(..)
a co do coli. zawsze wszystko popijam pepsi, z przyzwyczajenia i dlatego tez nie moge stwierdzic czy mocniejsze czy slabsze dzialanie jest kodeiny z tymze specyfikiem : D.
pozdrawiam.
A koda to od 2 lat leci prawie codziennnie ;)
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą
Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.
Pozostałości nielegalnej destylarni whisky w szkockim Highlands
Dobrze, że wcześniej nie znalazła tego skarbówka, bo zniszczyłaby ten piękny kawałek historii. Na szczęście przetrwał i dostarczył silnego dowodu, że kamienna struktura w Ben Lawers National Nature Reserve służyła do nielegalnej produkcji whisky.
Kawa - budzi i wydłuża życie
Przez dziesięciolecia ukazywały się badania, których autorzy wskazywali, że kawa ma korzystny wpływ na organizm. Jej picie łączono z dłuższym życiem i zmniejszonym ryzykiem chorób chronicznych. Jednak dokładny mechanizm tego działa nie był znany. Teraz naukowcy z Texas A&M University odkryli, że związki zawarte w kawie oddziałują na receptor białkowy NR4A1, który odgrywa istotną rolę w ochronie organizmu przed chorobami związanymi z wiekiem.