idn pisze: ArkejD, do mnie piszesz? kodeiny się już w życiu najadłem, i z Thioco i z Antidolu w ilościach do 600 mg, nigdy mi się specjalnie nie podobała, teraz raz na miesiąc może wszamam jak mnie najdzie, a i to się rzadko zdarza. po prostu pierwszy raz przeczytałem ulotkę od Thiocodinu.
Dla niektórych lepsze będą stymulanty albo np. DXM.
No offence!
Ale jestem narobiony.
stymulantów też nie lubię. do sesji są ok, ale rekreacyjnie nigdy mnie nie ciągnęło. może jak metkata spróbuję, to zmienię zdanię.
za to dxm, mmm. ;)
A dxm tez fajoskie, zejście następnego dnia jest podobne do tego co czuje po 3-7 godzinach od wzięcia kody, jak już szczyt minie. Podobne, ale nie takie samo
idn pisze:zejście chujowe w chuj
idn pisze: ArkejD(..)nigdy mi się specjalnie nie podobała, teraz raz na miesiąc może wszamam jak mnie najdzie, a i to się rzadko zdarza. po prostu pierwszy raz przeczytałem ulotkę od Thiocodinu.
opiate warrior pisze: Nie każdemu pasuje faza opiatowa (no i dobrze, mocno uzależnia).
Dla niektórych lepsze będą stymulanty albo np. DXM.
(..)
a co do coli. zawsze wszystko popijam pepsi, z przyzwyczajenia i dlatego tez nie moge stwierdzic czy mocniejsze czy slabsze dzialanie jest kodeiny z tymze specyfikiem : D.
pozdrawiam.
A koda to od 2 lat leci prawie codziennnie ;)
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Badania dowiodły, że marihuana opóźnia rozwój nastolatków
Badanie przeprowadzone na ponad 11 tys. nastolatków wykazało, że zażywanie marihuany wiąże się z wolniejszym rozwojem poznawczym (zapamiętywaniem, koncentracją i szybkością myślenia), a także z gorszą pamięcią w kluczowych latach rozwoju mózgu.
CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób
Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.
Jak kawa wpływa na oś jelita-mózg?
Naukowcy z University College Cork postanowili dogłębnie zbadać mechanizmy stojące za pozytywnym wpływem kawy na oś jelita-mózg. Wyniki badań, opublikowane na łamach Nature Communications pokazują, w jaki sposób regularne picie kawy i kawy bezkofeinowej wpływa na mikrobiom jelit, a co za tym idzie, na nasze zachowanie oraz poziom stresu.