Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1066 / 158 / 0
co teraz siedzi w Toruniu i Bydgoszczy ?

Słīszał ktoś o FARAONACH ? pills w kształcie głowy faraona o takim logo
PRAWDA :heart: :old: MIŁOŚĆ :old: :heart: MUZYKA :heart: :old:
  • 922 / 276 / 0
17 lutego 2018milyloginek91 pisze:
Symbol: WB
Nie wiem ile w tym siedziało, ale wiem że czyste MDMA.
Daję 10/10
Przypuszczam, ze ok. moze nawet ponad 200mg. WB potwierdzam w srodku jakościowo bardzo czyste MDMA, chyba cała partia pigółek w tym kolorze, jest bardzo dobre i w huj czyste MDMA, bo jadłem WB Yellow w czerwone kropki, ale bez tych białych zatarc. Miały 192mg MDMA i robiły, ze hej tzn. sie po całej wpierdalało cie w fotel na ponad bitą godzine, az sie mruczało ze szczęscia, na ryju banan od ucha do ucha, zalew niesamowity, moj Ziomeczek tak samo go porobiło.
Jakbym miał oceniac, to tez daje 10/10 i sa to jedne z najlepszych dropsów na MDMA jakie jadłem.
PSYCHEDELIC WARRIOR
  • 153 / 14 / 0
Te żółte Warnerki latają od dłuższego czasu. Podobno 180 emki, jadam je okazjonalnie od jakiś 2 miesięcy, spoko są. Zawsze zaczynam od połówki i już zaczyna mielić. Wtedy dorzutka po czasie i po czasie znowu, na impreze jak dla mnie 1,5 wystarcza w zupełności.

Co do Faraonów. Ostatnio nabyłem właśnie z Torunia, podobno mocne, ponad 200mg niby. Ja zarzuciłem połówkę, przedłużyło i fajnie podkręciło, choć dodam że byłem już po dwóch połówkach żółtego Warnerka i ciężko o dokładne wrażenia, ale na pewno były dobre, bo czułem się świetnie całą noc, także jeść śmiało jedne i drugie.

Domino fioletowe i różowe jak dla mnie nieco za mocne, już po połówce gały całe czarne i od razu widać że jest się nażartym :-D
  • 460 / 59 / 0
Zielony Heineken
Kiedy? okolice końca 2017/początku 2018
Gdzie? Zielona Góra, Lubuskie

Zielone, w kształcie kostki, mocno zbite. To te same, które byly na edata i w paru innych miejscach, jak wół 200mg MDMA. Dobre dropsy, jak leżysz to nogi wykręca jak makarony i wierzgasz, jak zaczniesz tańczyć to nie możesz przestać. Would reccomend. 9/10
  • 1 / / 0
Hej słyszał ktoś z was jak działają tabsy Pablo Escobar koloru zielonego i Pablo Escobar koloru szarego ?
  • 1066 / 158 / 0
18 lutego 2018blackops pisze:
18 lutego 2018eiffel65 pisze:
co teraz siedzi w Toruniu i Bydgoszczy ?

Słīszał ktoś o FARAONACH ? pills w kształcie głowy faraona o takim logo
Nazwa: Faraon
Kolor: Miętowy
Kształt: Głowa Faraona
Logo: Głowa Faraona/ z tyłu Warning 240mg
Gdzie kupione: Toruń
Kiedy kupione: Luty 2018
Sposób przyjęcia: Oral
Opis działania: Na pewno nie czysta emka.Sa tez mocne zaczynać od połowy bo wchodzi na wizje, bardziej halucynogenne niz euforyczne po 2szt całkowite problemy z percepcją.Mega długo trzymają prawie całą noc
Ocena działania:8/10
Dodatkowe komentarze: słabo zbite kruszą sie
to ciekawe co tam jest :d jak niby wizje :d tak jak piszesz :D jadłeś kiedyś grzyby albo LSD ? jeśli było podobnie to 2C-B :s ale jeśli z tyłu w sumie było 240 mg i warning :D to może faktycznie 240 mg MDMA to przy tolearancji zerowej i niskiej wagi działa plus miks z alkoholem i trawką mógł dać halunki
PRAWDA :heart: :old: MIŁOŚĆ :old: :heart: MUZYKA :heart: :old:
  • 2 / / 0
Wie ktoś coś o pomarańczowych rolexach? małopolska
  • 5 / / 0
30 stycznia 2018DizzyRider pisze:
Pytanie
Nazwa: Nieznana
Kolor: Różowy
Kształt: Nieznany
Logo: Nieznane
Gdzie kupione: warmińsko-mazurskie
Kiedy kupione: styczeń 2018
Dodatkowe komentarze: Wie ktoś jak się nazywa ten drops i co w nim może siedzieć ?? Ponoć z holki.

[ external image ]
[ external image ]
jadłam, ale nie pamiętam czy różowe na pewno.
to jest dino. kiedyś była taka gra, że takim dinozaurem się mapy przechodziło, corck.
MDMA na pewno siedzi, ale czy coś więcej, to nie wiem. może jakieś 170-180 mg? nie wiem, może więcej.
jak zaczyna wchodzić, to się uśmiechasz do siebie i chce ci się latać, dosłownie. sporo euforii, miłość, chęć wygłupiania, tańczenia, śpiewania. zjazd po jakiś 3-4h. wchodzi do 30 min. byłam wtedy na karaoke i co chwilę latałam do mikrofonu.
polecam!
  • 15 / 4 / 0
15 lutego 2018fraktaL89 pisze:
Pytanie:

Nazwa: Rolex
Kolor: Fioletowy
Kształt: Kapsel, z tyłu przediałka
Logo: Korona Rolexa
Gdzie kupione: Podkarpackie
Kiedy kupione: 02.2018
Waga: 0.18
Dodatkowe komentarze: Jeszcze sie z takim rzutem nie spotkałem, nie ma ich nigdzie, są ale inne kolory i na MDMA. Widac, ze solidnie wykonane. Jestem ciekawy co w nich siedzi i ile.

Pytanie:

Nazwa: Rolex
Kolor: Różowy(chyba)
Kształt: Kapsel, z tyłu przediałka
Logo: Korona Rolexa
Gdzie kupione: Podkarpackie
Kiedy kupione: 02.2018
Waga: 0.36
Dodatkowe komentarze: Zajadaliscie takie cukierasy ?

27935740_781456092047403_348623996_n1.jpg

27335740_781456092047403_348623996_n2.jpg
Jadłem rolexy na 2C-B, ale kupione w Nowym Jorku, trochę się różniły od tych co masz, były grubsze. W każdym razie faza po 2C-B > faza po emce, jak dla mnie. CEVy i OEVy wygrywają, do tego banan z gęby nie schodził. Myślę, że to też kwestia setup'u. Szukałem ich u siebie na Dolnym Śląsku i nikt nie ma tutaj 2C-B (albo Seba nie ogarnia tematu jeden z drugim).
  • 61 / 4 / 0
pomijając aspekt zdrowotny
- im mniej dorzutek i im dłuższe przerwy, tym wolniej urośnie tolerka = tym dłużej będzie się miało tzw. magię

a jak magia zginie, to dupa cycki, tak łatwo nie wróci

jak ktoś bierze co miesiąc, to po 9-12 miesiącach będzie czuł 1/20 magii pierwszego razu i będzie potrzebował pewnie minimum rok przerwy, żeby część magii wróciła.

lepiej brać rzadziej i dłużej cieszyć się magią.

no ale fakt, realia są takie, że się nie wytrzymuje...
ODPOWIEDZ
Newsy
Medyczna marihuana kontra bezdech senny

Według danych opublikowanych przez badaczy z Minnesota Office of Cannabis Management, 40 proc. pacjentów z obturacyjnym bezdechem sennym (OSA) uczestniczących w stanowym programie medycznej marihuany doświadczyło znaczącej i trwałej poprawy jakości snu po rozpoczęciu terapii konopiami.

Musk zażywał narkotyki w Białym Domu? Trump "ma nadzieję, że nie"

Donald Trump, komentując doniesienia "New York Timesa", wyraził nadzieję, że Elon Musk nie zażywał narkotyków w Białym Domu. Amerykański przywódca zdradził także, co zrobi z zakupioną od miliardera teslą. Od momentu odejścia Muska z administracji pomiędzy prezydentem a jego byłym doradcą trwa spór.

Do 3 gramów marihuany bez recepty? Poszło pismo z Sejmu do rządu

Legalizacja posiadania marihuany na własny użytek w ilości do 3 gramów - taka propozycja wpłynęła do sejmowej Komisji do spraw petycji. - Obowiązujące przepisy penalizują za posiadanie nawet niewielkiej ilości marihuany. Nie odpowiadają one współczesnym realiom społecznym i ustaleniom naukowym - argumentuje autor.