Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1 / 2 / 0
Pytanie
Nazwa: chupa chups
Kolor: niebieski
Kształt: "chmurka z napisem"
Logo: chupa chups
Gdzie kupione: krakow
Kiedy kupione: koniec stycznia 2018
Dodatkowe komentarze: ktoś się spotkał ? Znalazłem tylko jedna wzmiankę w necie o aktualnych w tym kolorze, ponoc duża zawartość mki. Nie chce się znowu natknąć na jakieś dziadostwo po którym zaleją mnie poty, irytacja i będę umierał 3 następne dni. Pomóżcie
  • 922 / 276 / 0
Pytanie:

Nazwa: Rolex
Kolor: Fioletowy
Kształt: Kapsel, z tyłu przediałka
Logo: Korona Rolexa
Gdzie kupione: Podkarpackie
Kiedy kupione: 02.2018
Waga: 0.18
Dodatkowe komentarze: Jeszcze sie z takim rzutem nie spotkałem, nie ma ich nigdzie, są ale inne kolory i na MDMA. Widac, ze solidnie wykonane. Jestem ciekawy co w nich siedzi i ile.

Pytanie:

Kolor: Różowy(chyba)
Waga: 0.36
Dodatkowe komentarze: Zajadaliscie takie cukierasy ?

27935740_781456092047403_348623996_n1.jpg
27335740_781456092047403_348623996_n2.jpg
PSYCHEDELIC WARRIOR
  • 11 / 2 / 0
Sam sobie odpowiedziałem
Opis
Nazwa: Maska z filmu "Krzyk"
Kolor: Fioletowe
Kształt: Maska z filmu "Krzyk"
Logo: Maska z filmu "Krzyk"
Gdzie kupione: kuj pom
Kiedy kupione:
Sposób przyjęcia: oral
Opis działania: standardowo połówka na początek, wlazło po dobrych 30-40 minutach. Podkład z alko był wcześniej. Ogólnie zjedzone 3 szt przez cały balet. Z parkietu schodziłem przez 6 godzin tylko dokupić wodę i oddać płyny:-). Po trzeciej już zaczął się trochę obraz rozmywać i efekty wizualne się zaczęły. Dwie by spokojnie starczyły. Po imprezie do wyrka i spać, bez żadnych ekscesów.
Ocena działania: 10/10 zadowolny byłem z efektów
Dodatkowe komentarze: Nie wiem ile tam siedzi emki, ale na dobre 100 kilo chłopa spożywającego 2-3 razy w roku na balet to dwie w zupełności wystarczą. 15 ziko

Format pytania:
Spoiler:
  • 27 / 2 / 0
15 lutego 2018fraktaL89 pisze:
Pytanie:

Kolor: Fioletowy
Waga: 0.18
Dodatkowe komentarze: Jeszcze sie z takim rzutem nie spotkałem, nie ma ich nigdzie, są ale inne kolory i na MDMA. Widac, ze solidnie wykonane. Jestem ciekawy co w nich siedzi i ile.

Pytanie:

Kolor: Różowy(chyba)
Waga: 0.36
Dodatkowe komentarze: Zajadaliscie takie cukierasy ?

27935740_781456092047403_348623996_n1.jpg

27335740_781456092047403_348623996_n2.jpg
Fioletowe rolexy nie na MDMA a na 2 c-b mają niesamowity wygar
  • 25 / 2 / 0
Symbol: WB
Kolor: żólto-białe
Moc: sroga (zjadłem 2 x po pół a połówka zadziałała jak mocny calak)
Nie wiem ile w tym siedziało, ale wiem że czyste MDMA.
Daję 10/10

Były chyba z NL.
[ external image ]
Uwaga! Użytkownik milyloginek91 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 8 / 1 / 0
09 lutego 2018janekowalski83 pisze:
Pytanie
Nazwa: Skorpion/abarth
Kolor: Różowy
Kształt: Tarcza z logo Abarth'u
Logo: Logo Abarthu'u z charakterystycznym skorpionem
Gdzie kupione: Lbn
Kiedy kupione: Luty 2018
Dodatkowe komentarze: Szukałem w najgłębszych czeluściach internetów. Wie ktoś coś o tym?
Nazwa: Skorpion/abarth
Kolor: różowy
Kształt: Tarcza z logo Abarth'u
Logo: Logo Abarth'u ze skorpionem
Gdzie kupione: Wrocław
Kiedy kupione: W połowie lutego 2018
Opis: Pierw wyruszając na imprezę, zarzuciłem żółte Mitsubishi. Wybawiłem się, wyskakałem, pogadałem, sporo piłem. Gdy zaczęło mi schodzić, dostałem opcję by zarzucić skorpiona. Czułem się w miarę okej na zjeździe z Mitsubishi, ale jak zaczęła mi wchodzić różowa piguła głowa z tyłu zaczęła mnie dość mocno bolec, każdy ruch, a tym bardziej podskok był bolesny. Zero żadnej fazki, cały czas tylko uczucie jakby miała wejść, co nigdy nie następuje. Nie da się usiedzieć w miejscu, oczy sie same zamykają, opadają na dół, mała gadatliwość. Przed zarzuceniem jej miałem dość spore źrenice, praktycznie tęczówki nie było, gdy "weszła" ta różowa, źrenice znacznie się zmniejszyły i były delikatnie większe od zwykłych. Koleżanka która brała ze mną to samo, w tym samym czasie, odczuwała ten sam ból głowy, niechęć do tańczenia, do czego kolwiek.
Może gdybym wziął samego skorpiona było by inaczej, ale moim zdaniem nie jest warte.
Ocena: 2/10
Dodatkowe komentarze: Była by 1, ale dam 2 bo dość długo trzymało + problemy z oddawaniem moczu.
  • 11 / 2 / 0
18 lutego 2018eiffel65 pisze:
co teraz siedzi w Toruniu i Bydgoszczy ?

Słīszał ktoś o FARAONACH ? pills w kształcie głowy faraona o takim logo
Nazwa: Faraon
Kolor: Miętowy
Kształt: Głowa Faraona
Logo: Głowa Faraona/ z tyłu Warning 240mg
Gdzie kupione: Toruń
Sposób przyjęcia: Oral
Opis działania: Na pewno nie czysta emka.Sa tez mocne zaczynać od połowy bo wchodzi na wizje, bardziej halucynogenne niz euforyczne po 2szt całkowite problemy z percepcją.Mega długo trzymają prawie całą noc
Ocena działania:8/10
Dodatkowe komentarze: słabo zbite kruszą sie
  • 610 / 29 / 0
Opis
Nazwa: Transformers
Kolor: Czerwony
Kształt: Koło
Logo: Transformers
Gdzie kupione: Warszawa
Sposób przyjęcia: Oral
Opis działania: Przyjęta cała, ładuje się stosunkowo szybko bo już w 30 minut. Czyste MDMA bez domieszek.
Ocena działania: 9/10
Dodatkowe komentarze: Wybita twarz transformatora po jednej stronie tabletki. Sprzedający mówi że jest w niej około 190 mg i mogę się z tym zgodzić. Marquis z ciemnego fioletu w czerń. Piguła bez przedziałki, więc niezbyt praktyczna ale i tak warto :-)
  • 11 / / 0
06 lutego 2018Saulin pisze:
Pytanie
Nazwa: Plata Plomo
Kolor: różowe
Kształt: prostokąt
Logo: Plata Plomo
Gdzie kupione:
Kiedy kupione:
Dodatkowe komentarze:

warto?
potwierdzam warte uwagi
ALL OF THIS LEAN IS THE DEVIL I WON'T GO TO HEAVEN
  • 28 / 8 / 0
Pytanie
Nazwa: ??
Kolor: jasnoniebieski
Kształt: tarcza?
Logo: róża wiatrów, kompas
Gdzie kupione: Mazowieckie
Kiedy kupione: ten miesiąc
Dodatkowe komentarze: waga 0,4g
ODPOWIEDZ
Newsy
Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Ogromne ilości narkotyków przejęte na Śląsku. Za procederem mieli stać obywatele Ukrainy

Na ponad milion złotych oszacowana została czarnorynkowa wartość narkotyków przejętych przez mundurowych ze Śląska. W ich rękach znalazły się ponad 43 kilogramy pseudoefedryny. - Z zabezpieczonej ilości, można było uzyskać ponad 32 tysiące działek dilerskich metamfetaminy - wskazują policjanci. Za nielegalnym procederem stała 51-letnia obywatelka Ukrainy i jej 17-letni syn.

Z Brazylii do Europy z kawą i kokainą. Kulisy sprawy drobnicowca Blume

Drobnicowiec Blume, który w 2023 roku obsługiwał transatlantycką trasę handlową pod togijską banderą, dziś stał się symbolem jednego z największych przejęć narkotyków na wodach europejskich. Wydarzenia związane z jego zatrzymaniem obnażają skuteczność współpracy służb międzynarodowych oraz skalę wykorzystywania żeglugi morskiej przez zorganizowane grupy przestępcze.