Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 21 / 1 / 2
14 stycznia 2018acid4breakfast pisze:
magicznydysocjant pisze:
Czysta morfina dożylnie oraz opium do palenia :3
Może jak będziemy marzyć razem i bardzo intensywnie to życzenie się spełni? :D
Fajnie by było :-D
czy to ważne?[ :retarded:
  • 1 / / 0
Kiedy niedostępny to mi się zamarzył GBL. Najchętniej coś nieinwazyjnego, po czym nie ma strasznych zejść, czego nie muszę wciągać abi palić, bo nigdy tego nie robiłam. Po czym jestem bardziej otwarta. IF you know what I mean;)
  • 1095 / 34 / 0
09 lutego 2018[MarlaSinger] pisze:
Po czym jestem bardziej otwarta. IF you know what I mean;)
%-D

ketony ... i "otwierasz" się wraz z przyjęciem pierwszej kreski.
Wszystko co napisałem na tym forum to nieprawda; opisywane sytuacje nigdy nie miały miejsca.
  • 968 / 96 / 0
Tak w ogóle to nie ćpam,ale jakbym ćpał to PCP i hel.
  • 3481 / 738 / 9
W tym momencie arcytrudna do zdobycia marihuanen. Maczana się skończyła, trzeba sprzedać złom i chwycić za tefelon.
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
  • 31 / 1 / 0
Tylko i wyłącznie GBL. Wróć...
Uwaga! Użytkownik przepioreczka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 8103 / 911 / 0
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 11 / 1 / 0
Na ten moment 2 dobre piguły na MDMA + 5g skuna
Uwaga! Użytkownik KrulTopTopek jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 99 / 7 / 0
ketamina
dihydrokodeina
oksykodon
morfina :heart:

i moze... DMT, ale to w przyszlosci :old:
  • 17 / / 0
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci

Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka

W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.