Fiesta12 pisze:Tylko że ja z ciekawości przejrzałem kilkanaście komentarzy tego użytkownika i coś mi podpowiada, że zabrał on nam niepotrzebnie czas! Zajmowanie się mitami mnie nie pasjonuje. Jak ktoś ma znajomości u moderatora, to niech go namówił o skasowanie całej tej zbędnej dyskusji, jak to z kolegą chemikiem zrobiłem dezomorfine:-)
Miejsce: Wrocław.
Za dużo hajsu by tak marnować.
A jakby wziąć dezomorfinę, w sensie tę zanieczyszczoną - krokodyla, per oral, a nie walić po kablach? Zanieczyszczenia doprowadziłyby do zatrucia użytkownika?
A może per rectum? Wypadający odbyt to chyba jednak lepsza opcja niż odpadająca ręka
To z dupskiem to oczywiście żart, ale serio, jak z podaniem tego ścierwa oralnie?
Ja to bym zasuszyl I w nocha probowal jak juz, choc jezeli nie spieprzysz inekcji, to przezyjesz. Gorzej jak podasz podskórnie I w pore nie wybierzesz sie do lekarza
Bedzie crocodilius polakus
Ps. Wrzuc foty
And life ain't worth a dime
Get a girl with far away eyes
Ja tego nie mam, więc fot nie wrzucę. Chyba, że to w ogóle nie odpowiedź do mnie.
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone
Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty
Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.
Dentysta od razu pozna, czy paliłeś marihuanę. Kilka ważnych szczegółów
Coraz więcej pacjentów siada na fotelu "po skręcie", licząc na mniejszy stres. Tymczasem stomatolodzy i badacze alarmują: regularne używanie marihuany może odbić się na zębach i dziąsłach, a przed zabiegami potrafi skomplikować działanie znieczulenia. Na liście konsekwencji pojawiają się nie tylko ubytki i utrata zębów, ale też sygnały związane z nowotworami jamy ustnej.