Czy ktoś was by z tego skorzystał żeby zerwać z nałogiem wiedząc że już nigdy się nie ujaracie albo feta nie będzie działać, ja bym się bał podjąć takiej decyzji powiedzmy przeciwko mecie, niby syf i chciało by się z tym zerwać a z drugiej strony....
Albo może za x lat rządy na całym świecie wymyśla wielki spisek przeciw ćpuną i będą wstrzykiwać to noworodką? :-p
Co o tym myślicie? bo mnie ta wiadomość z jednej strony cieszy bo pomoże osobą z problemami opiatowymi a z drugiej jak będzie to bardziej dostępne nie chciałbym żeby mamuśka mi coś takiego dała i bym się nigdy nie zjarał bądź skwasił.
A tutaj znalazłem link dot. szczepionki na nikotynę: http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html? ... aid=14fc4/
Poprawka błędy./pletz
<><><>><<><><><><>
Mogłem być kałem albo kosmosem...
>>>>>>>>>>>>>>
mr. don igrkupe we własnej osobie !!!
ale pomyśl sobie, że to będzie w większości przypadków stosowane na dzieciach nie wiedzących o co chodzi lub nie mogących zedydować za siebie (stosowane przez pojebanych rodziców nawiasem wspominając ). Czy to nie łamanie praw człowieka?
Po dzisiejszym robię przerwę
<><><>><<><><><><>
Mogłem być kałem albo kosmosem...
>>>>>>>>>>>>>>
mr. don igrkupe we własnej osobie !!!
bedą myśleć "Ładne bajki babciu, ale to niemożliwe że mały kartonik zmienia życie człowieka. To bajka."
Po dzisiejszym robię przerwę
Jezus pisze: za 1000 lat, będą o tym mówili tak jak my teraz opowiadamy o alchemii, albo czarownicach
bedą myśleć "Ładne bajki babciu, ale to niemożliwe że mały kartonik zmienia życie człowieka. To bajka."
bo aż w oczy kole
czajnikof pisze: To będzie uznane przez ludzkość jako wspaniałe rozwiązanie. To ćpuny są problemem a nie osoby które nie mogą ćpać.
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć
Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.
Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy
Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.
Sposób studentów na problemy psychiczne: melisa i marihuana
Aż 96 proc. studentów deklaruje, że stosuje przynajmniej jedną metodę samodzielnego radzenia sobie z problemami psychicznymi. Najczęściej wybierają aktywność fizyczną lub techniki relaksacyjne, ale część sięga także po preparaty roślinne, a nawet marihuanę – wynika z badań wrocławskich naukowców.