Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 567 / 53 / 0

trotyl20 pisze:
grv2 pisze:
16 grudnia 2017bulldog3 pisze:

Ziomuś nie wiem czy mówimy o tych samych truskawkach - mam na myśli takie bardzo dobrze wykonane, jaskrawo-różowe, ale one dla mnie były zajeeebiste. Ok może nie były jakieś bardzo mocne, zgaduję, że w granicach 100mg, ale działanie sto procent emki. Świetne samopoczucie, brak jakichkolwiek efektów ubocznych, niesamowicie dobry sen. Jak dla mnie bajka. Gdyby zawsze takie były dostępne to bym nigdy nie narzekał ani się nie bał przy tym syfie co krąży po całym kraju. A te Donaldy to jak wyglądają i czy też na samej emce bez dodatków? Ja jestem bardzo wybredny jeśli chodzi o piksy i nie tknę niczego co posiada cokolwiek innego niż czystą emke. Nawet na kryształach potrafiłem zaliczyć wtopę - odczynnik wskazywał, że niby emka, ale w praktyce faza jakaś inna niż powinna. Wracając do tych truskawek to patrząc na to jak pięknie były wykonane to zgaduję, że to był jakiś rzut z Holandii czy Belgii. Sporo tego było rok temu, ale teraz już cicho się zrobiło na ich temat :(
zalezy o ktorych mowisz bo truskawek bylo kilka rzutów
pierwsze mialy 200mg i pojawily sie w NL
http://78.media.tumblr.com/300b197747d7 ... 1_1280.jpg

potem byl drugi rzut juz 130mg
http://checkit.wien/media/checkit_Warnu ... _Teil2.pdf

w tym samym czasie latalo tez cos takiego (od wrzesnia 2016) roznilo sie kokardka
tuskawki 3-CMC 150mg , wb 4-CMC 150mg - info od sprzedawcy rc
potem sklad truskawek zostal zmieniony a potem znikly
[ external image ]
Jadłem wb z ekipą kilkanaście razy w przeciągu ostatnich 3 miesięcy. MDMA jak nic, 4cmc przerobiłem ok 10g, niemozliwoscia jest żeby w wb była klefa
Jadłem WB z różnych sortow, dzisiaj stestuje świąteczny rzut, może tutaj siedzi klefa? Dam info
Predzej martwy niz slaby
  • 1 / / 0
Niebieskie prostokąty, z czterema wypukłym kropkami. Ktoś próbował? Jakie działanie?
  • 8 / / 0
Nazwa: Punisher
Kolor: Neonowy róż
Kształt: Trójkąt z podziałką
Logo: Punisher
Gdzie kupione: Wawa
Kiedy kupione: Grudzień 2017

Podpinam się do pytania czy ktoś próbował / testował?

Na zachodzie takie same tylko niebieskie podobno 200+ MDMA
  • 610 / 29 / 0
28 grudnia 2017hash_brown pisze:
Nazwa: Redbull
Kolor: Neonowy róż
Kształt: Prostokąt z podziałką
Logo: Redbull
Gdzie kupione: Poznań
[...]
To na pewno emka, ale ciężko powiedzieć w jakiej ilości.
Dla zainteresowanych stawiam że będzie gdzieś 180-200, sprzedający mówił że 200, na reportach że koło 190, działaniem też tyle bym dał
  • 9 / 1 / 0
stolica, różowe, prostokątne Louis Vuitton? ktoś, coś?
  • 2 / / 0
Ktoś coś więcej o tych Chupa Chupsach - śląskie.
http://i68.tinypic.com/2ntiepx.jpg - nie wiem czemu nie chcę mi dodać się zdjęcie, wyskakuje błąd 'Obrazki mogą mieć maksymalną wysokość 1024 pikseli.'
  • 10 / / 0
Jadł ktoś niebieskie tesle na Dolnym Śląsku? Raz widzę że są na koksie i mecie, a raz ze zajebiste piguly z dużą ilością emy i sam już nie wiem :#:
  • 610 / 29 / 0
Tak, było info jakiś czas temu że pojawiły się na koksie i mecie ale to było już jakieś pół roku temu jak nie więcej i w UK. Za to w Wawie latały niebieskie i zajebiste ponoć, więc wątpię że dotarły do nas te z nie tym w środku co trzeba ;-)
  • 16 / / 0
Testował ktoś zielone Phillip Plein - d.ślask ?
https://postimg.org/image/uc9mfczp1/
  • 10 / / 0
29 grudnia 20174noniush pisze:
Tak, było info jakiś czas temu że pojawiły się na koksie i mecie ale to było już jakieś pół roku temu jak nie więcej i w UK. Za to w Wawie latały niebieskie i zajebiste ponoć, więc wątpię że dotarły do nas te z nie tym w środku co trzeba ;-)
dzieki sliczne za szybka odpowiedz, ale okazalo sie ze ten niebieski to jednak pomaranczowy xD w zwiazku z czym kolejne pytanko:
szamal ktos te pomaranczowe tesle, dobre one? dolnoslaskie
Zablokowany
Newsy
DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne

Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.

Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło

Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.

Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni

Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.